Vurderinger af danske campingpladser

Se beskrivelser af campingpladser i Danmark efter Campingland.dk´s besøg på pladsen.

Se billeder, beskrivelse af pladsen og området, faciliteter, aktiviteter og meget mere.


Asaa Camping - Egen sø, pool og kort afstand til strand

Egen sø, pool og kort afstand til strand - Asaa Camping & Hytteferie var destinationen, vi besøgte en sen efterårsweekend.


Galløkken Strand Camping - Ren retro i Rønne

Campingplads med fantastisk natur

Nexø Camping - så kommer du ikke tættere på havet

1000 meter fra Nexø havn ligger Nexø Camping helt ned til havet


Camping for hele familien - også hundene

Her føler hele familien inklusiv hunde sig hjemme.

Vesterhavets brusen og duften af grantræer

Vesterhavets brusen og duften af grantræer

Intim og velholdt med super beliggenhed

Direkte i vandkanten og alligevel med egen pool. Service der springer alle skalaer


Camping centralt på Djursland

Centralt på Djursland tæt ved Sommerland og Dyreparker

Gennemført tematiseret campingplads - 1 mio legokl
Plads med 1 mio. legoklodser og temahytter

Et stenkast fra LEGOLAND, hytter, indianertipier eller en plads til egen vogn eller telt - vi testede en cowboyhytte

Familieferie med fantastisk beliggenhed

Tæt kørende på vandet, pludselig dukker Baaringvig Feriepark - Skovlund Camping op ca. 10 km fra Middelfart og HELT fantastisk placeret på en skråning hvor der havudsigt fra første til sidste række.


Fucking fed FAMILIE-ferie!

Løkken Klit Camping og Hytteby ligger små 2 km syd for Løkken. Det er en stor plads med masser af muligheder, og det bliver svært at gå forgæves hvis målet er en god campingferie.

Det skønne Nordjylland går man aldrig fejl af

Aabo Camping og vandland ligger midt i byen Tversted. Det er en stor campingplads, hvor der er albuerum og masser af liv og glade dage.

Vesterhav, varm pool, vejr og vind

Ved Jyllands nordvestligste punkt finder man Hanstholm Camping. Store åbne vidder, høj blå himmel, klart vand og ellers grønt så langt øjet rækker.


Campingplads i hjertet af Jylland

Hvor ligger Bryrup, vil mange måske spørge. Lige i hjertet af Danmark vil Campingland.dk´s berejste familie svare efter en forlænget weekend på Bryrup Camping.

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed!

Der er tre B´er man ikke kan ændre på - beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed! Og her får man det ikke meget bedre end med Vikær.


Hov! En dejlig campingplads

Helt ude hvor kragerne vender, og alligevel i overkommelig afstand til en række af østjyllands større byer, ligger den hyggelige 3-stjernede plads Hou Strandcamping. Og begrebet "strandcamping" skal forstås i ordets bogstaveligste forstand - vi er nemlig kun en spytklat fra stranden og Kattegats børnevenlige bølger.

Ved Djurslands bedste badestrand
Ved en af Djurslands bedste badestrande

På nordsiden af Djursland ligger Fjellerup Strands camping. Her kan man campere med en af Danmarks mest børnevenlige badestrande som nabo. Og udsigten til solnedgangen er ubeskrivelig!

Sæby er da bare en by man kører forbi....

"Sæby kører man da bare forbi på vej til Skagen..." Sådan vil mange campister nok sige når der spørges til den lille by. Men det er faktisk en skam, for Sæby er en hyggelig lille by fyldt med nordjysk charme. Og så har den god plads til campisterne.


Nyt badeland fra 2006
Familien som verdens navle

Er man til camping i den typisk Vestjyske natur med brede strande og åbne vidder, må man ofte tage sig til takke med luft under vingerne. Men på Nymindegab Familie Camping er det ikke sådan. Her ligger man i læ af Nymindegab plantage, tilbagetrukket ca. 1 km. fra Vesterhavet og stranden - men det gør absolut ikke noget.

Danmarks nyeste campingplads

Velling Koller vil personer over 50 nok bedst huske som udflugtsmålet i det midtjyske hvor hele familien tog på skovtur om søndagen. I dag ligger der hotel, restaurant, selskabslokaler og fra 2006 også Danmarks nyeste, og højst beliggende campingplads.

5-stjernet luxus i Den fynske landsby

Bogense Strand Camping på nordfyn kunne være taget ud af H.C. Andersen eventyret »Den grimme ælling«. For få år siden var det en plads "på det jævne", men over en kort årrække, har den udviklet sig til en smuk svane, der appellerer til campisten der vil have kvalitet for pengene.


Pladsen tæt ved Bonbon Land

Svaneparret med ællinger driver rundt i vandet ved campingpladsen intetanende om, at de faktisk lægger navn til den store sydsjællandske campingplads. De Hvide Svaner Camping ved Karrebæksminde har et rigt "svaneliv" ved pladsens bådebro, men det er oppe på pladsen at vi virkelig finder aktivitet!

Strandene ved den Sjællandske Riviera.
Pladsen på den nordsjællandske riviera

På nordsjælland midt mellem feriebyerne Gilleleje og Hornbæk ligger nordsjællands eneste 4-stjernede campingplads - Dronningmølle Strand Camping. Pladsen ligger i et udbredt ferieland der nok bedst er kendt som "den Sjællandske Riviera".

Familieferie i pagt med naturen...
Pladsen på den vestsjællandske hede

Lyng- og hedelandskab, vandreklit, fritgående græssende køer og heste. Alle naturfænomener som du finder lige uden for døren på Vesterlyng Camping i det nordvestlige Sjælland.


3 meter viking passer på Hasmark Strand Feriepark
I Odin og Thors højborg

Temacamping vinder frem i Danmark. Flere pladser bygger op omkring bestemte temaer, og på Hasmark Strand Camping imponeres vi af vaskeægte og gennemført vikingestil.

Pladsen i skoven
Citycamping i skoven

Bo i skoven i byen! Synes du at det lyder det underligt vil det være en god idé at læse videre om Silkeborg Sø Camping. Pladsen ligger nemlig i udkanten af byen - direkte ved søbreden og med skoven som nærmeste nabo.

Direkte ved bredden af Flensborg Fjord...
Ved bredden af Flensborg Fjord

Sæt campingvognen ganske få meter fra vandkanten. Det kan lade sig gøre på Lærkelunden Camping ved Gråsten - en plads med lys, luft, vand og flotte faciliteter.


Perlen ved det sydfynske øhav

Topcamp Bøjden Strand Feriepark er en af Fyn's første campingpladser der valgte at satse på børnefamilien. Og selv om der er gået mere end 20 år siden da, er pladsen stadig et rigtigt godt valg for både børn og voksne.

Eventyrlig camping
Eventyrlig flot campingplads

Er vi kørt ind midt i en Morten Korch film? Fornemmelsen får vi, da vi svinger vogntoget ind ad indkørslen til Bøsøre Strand Camping i det østfynske.

Nordstrand Camping - Palmeferie i Nordjylland

I udkanten af Frederikshavn ligger den 4-stjernede Nordstrand Camping. Og specielt pladsens beliggenhed er noget specielt - inde i byen, men ude på landet, tæt ved det hele, men alligevel i rolige omgivelser.


Skiveren - Ved det badevenlige Vesterhav

Danmarks nordvestligste hjørne er udpræget ferieland. Både udenlandske og danske turister trives i området der har lidt af det hele - barsk natur, gode bademuligheder og et bredt udvalg af seværdigheder. Og netop her finder du den 4-stjernede Skiveren Camping.

Ved Danmarks største sandkasse

Råbjerg Mile Camping syd for Skagen er en af egnens store pladser. Ses pladsen fra luften er den kuglerund, og det fornemmes også når man bevæger sig rundt på pladsens snoede veje.

Sindal Camping - I centrum af Nordjylland

Sindal ligger i hjertet af Nordjylland, og lidt uden for byen ligger campingpladsen - en mindre og stemningsfyldt plads der trimmet og plejet efter alle kunstens regler.


Afrikansk inspireret campingluxus

Midt i ferieområdet mellem Løkken og Blokhus finder du en Jambo Feriepark - en plads der har gennemgået en større forvandling siden pladsen fik nye ejere i slut 90'erne.

Gudhjem, Bornholm
Sol over Gudhjem!

Bornholm er et stykke af Danmark som bare SKAL opleves! Øen, der med sin mangfoldighed ikke findes lige i hele kongeriget har en del campingpladser, og Campingland- familien bosatte sig på Sannes Familiecamping ved Gudhjem i Kr. himmelfartsferien.


Cowboyferie på den Lollandske prærie.
Camping i det vilde westen!

Campingland besøgte Western Camp i 2004
Yeeepiiiieee.... Vi har spændt Mitsubishi'ens 140 vilde heste foran vogntoget og er trukket til den Lollandske prærie for at besøge Western Camp. Pladsen imponerer med den mest opfindsomme stand på campingmesserne, og vi vil se om pladsen er ligeså gennemført som messestanden.

TopCamp Feddet, Fakse
Fyrrige Feddet!

»Fyrrige Feddet«! En overskrift med to betydninger - dels er pladsen fyrrig, eller varmblodet og minder mere om en plads under sydens sol og varme, og dels er den rig på fyr - altså træet. Vi startede vores »Sommertour 2003« på Feddet ved Fakse, og det er noget vi ikke har fortrudt.

Nyt badeland i 2003...
Luksuscamping ved Lillebælt

Gammelbro Camping har eksisteret siden 1958. Dengang var den nuværende ejer 10 år gammel og havde sin daglige gang på pladsen der dengang var en teltplads med ca. 50 enheder. I dag 45 år efter er pladsen vokset til 600 enheder, og har udviklet sig til en af de flotteste for området.


Limfjords Camping & Vandland, Skive
Naturens Campingplads

I det næsten fjerneste hjørne af Limfjorden ligger et stykke af Danmarks ældste uberørte skov. Ikke meget mere end et fuglefløjt derfra finder du Limfjords Camping & Vandland - en plads der oser af fred og ro.

25 gr. opvarmet pool...
Midt i frugtplantagen

Sydøst for Kolding helt ud til Lillebælt ligger Grønninghoved Strand Camping - en 4-stjernet plads der er anlagt i en gammel frugtplantage, og ligger naturskønt midt mellem skov og strand.

Frigård Camping –- Gammel i gårde

Påskeharen kom også til Kollund i Sønderjylland. I hvert fald havde den smidt et hav af store slikposer rundt omkring på legeområdet ved Frigård Camping - og det kunne børnene lide!