Det skønne Nordjylland går man aldrig fejl af


Aabo Camping og vandland ligger midt i byen Tversted. Det er en stor campingplads, hvor der er albuerum og masser af liv og glade dage.
Aabo Camping breder sig over et stort areal. Der er flere toiletbygninger og de er alle store og lækre. Man mærker, at ”her skal der være rart at være”. Bruserummene er godt indrettet, og specielt børne-baderummet er et stort hit. Her er plads til børn i alle aldre, og hvor det ellers normal kan være træls som barn at skulle have vasket dagens snavs af, så er det her en leg.

Herudover byder pladsen også på både en stor legeplads, et kæmpe grønt areal til fodbold, basketball, petanque og andre tumle-lege, samt minigolf, aktiviteter i ”Hønsehuset” der er pladsens mekka for børn, og så selvfølgelig poolen.

Stort og indbydende poolområde
Pool-området er lækkert opbygget med lavt bassin og dybt bassin, en grotte med bobler, rutsjebane og masser af liggestole. Der er mulighed for at købe en is m.m. og det er gratis for pladsens gæster at benytte pool-området. Poolen er altid opvarmet til en temperatur på 22-23 grader. På varme dage kan temperaturen nærme sig de 26-27 grader.

Byens lokale kan købe sig adgang, men der var stadig masser af plads da Campingland.dk´s udsendte besøgte pladsen i højsæsonen.

Frokost og aftensmad på pladsen
Ved siden af den store legeplads ligger pladsens café og grillbar. Her er der er mulighed for både frokost og aftensmad, og man kan få både lækre grillbuffeter, pizza og almindelig fastfood. Så er man til den nemme mad uden opvask så er her rig mulighed.

Med både pladsens kiosk og byens supermarkeder i umiddelbar nærhed, er der også rig mulighed for selv at lave mad - enten på egen grill eller i pladsens flotte køkken. Her er masser af plads, ovn, microovn og gasblus – ja, og skulle man have lyst til at springe opvasken lidt let over, så kan man betale sig fra det i køkkenets opvaskemaskine. Dér er der kælet for detaljerne.

Børnene kommer aldrig til at kede sig
I højsæsonen er der jævnligt buffet og levende musik i caféen og for børnene er der også et væld af tilbud.

I Hønsehuset, som er børnenes kreative fristed laves der næsten hver dag perler, males på t-shirts eller andre sjove ting. Her kan de lige få et par timers kreativ leg, inden det atter går løs i pool eller på legepladsen.

Om aftenen er der fodboldturneringer, poolparty eller snobrød. Vi deltog også i en skattejagt, som bragte os hele pladsen rundt, dannede nye bånd mellem børnene og var en god kombination mellem sjov og læring.

Desuden kører toget hver dag kl. 15 med børnene rundt på pladsen, til stor glæde – der er altid lang kø, men toget kører en ekstra tur, til alle har prøvet. Så helt igennem et børnemekka!

Vesterhavet kun en spytklat væk
Er man til natur, så er der kun en god kilometers gåtur ned gennem den lille hyggelige by og Vesterhavet breder sig ud foran en i al sin magt og skønhed.
Og skal der mere på opleveren, så er der inden for en times kørsel masser af muligheder. Der er bl.a. Ørnereservat, golf, fiskeri og selvfølgelig markeder og små lokale kunsthåndværkere.

Vi valgte at besøge Nordsømuseet i Hirtshals, som siden den store brand i 2003 har været igennem en stor ombygning. Det nyopførte ”Oplevelsesunivers” var utroligt spædende, og mange timers underholdning var sikret.

God nordjysk service i højsædet
Aabo Camping gør meget for at deres gæster får en skøn og afslappende ferie. Pladsen har en del komfortpladser med strøm, afløb og endda egen afløbsslange, så man ikke behøver medbringe en selv.

I servicebygningerne er der fladskærme som infotavler med nyheder, vejrudsigt, information om arrangementer på pladsen og andre ting. Har man glemt sin shampoo i badet, så kan man finde det i ”glemte sager”-kurven senere og personalet er altid smilende og hjælpsomme.

Lige meget om man kommer i telt, campingvogn eller benytter pladsens hytter, så er der dømt ferie og afslapning!

Og man kan helt selv bestemme om man bare vil bruge tiden på at slappe af eller om man skal deltage i nogle af de mange sjove aktiviteter. Det er bare at møde op...

Se flere facts og billeder fra Aabo Camping Vandland her