Campingpladser - Østjylland

Vil du på camping i Østjylland, er der gode campingpladser inde i landet omkring Silkeborg, Billund, Give og Jelling, ligesom der er mange camping muligheder ude langs den Jyske østkyst omkring Vejle, Kolding og Skanderborg. Østjylland byder på et væld af oplevelser i blandt andet Legoland eller Givskud Zoo, ligesom der er fantastiske naturoplevelser ved Himmelbjerget og langs Gudenåen. Mod vest kan du også finde campingpladser i Vestjylland langs Vesterhavet.


En af Danmarks bedst beliggende pladser, kun 50 km fra Legoland og Løveparken.
DANCAMPS Trelde Næs

En af Danmarks bedst beliggende pladser, kun 50 km fra Legoland og Løveparken, hvortil der tilbydes pakke tilbud.

Naturskøn plads med masser af rum til hele familien. Her vil din ferie blive husket længe.
Elitecamp Vestbirk

Her trives børnene! Naturskøn plads med masser af rum til hele familien. Her vil din ferie blive husket længe.

Pool åben medio maj til ultimo september
Fårup Sø Camping

Et godt udgangspunkt for udflugter. Ikke langt fra Legoland, Lalandia og Givskud Løvepark. Har opvarmet swimmingpool. Ligger ned til Fårup sø hvor det er populært at bade...


På Give Camping & Friluftsbad er der plads til alle der har lyst til sjov, leg, afslapning og familiehygge.
Give Camping

På Give Camping & Friluftsbad er der plads til alle der har lyst til sjov, leg, afslapning og familiehygge. Fra pladsen er der kort afstand til attraktioner som Legoland, Givskud Zoo, Lalandia mv.

Horsens City Camping, tidl. Husodde Strand Camping en er familievenlig plads beliggende i den skønne natur lige ned til Horsens Fjord.
Horsens City Camping

Horsens City Camping, tidl. Husodde Strand Camping en er familievenlig plads beliggende i den skønne natur lige ned til Horsens Fjord. Her er der mulighed for ALL INCLUDED Camping.

Familieferie i LEGOLAND® Holiday Village
LEGOLAND Holiday village

Familieferie i LEGOLAND® Holiday Village


Løgballe camping er beliggende midt i Østjyllands smilende natur, mellem Vejle og Juelsminde.
Løgballe Camping

Løgballe camping er beliggende midt i Østjyllands smilende natur, mellem Vejle og Juelsminde. Hos os er nøgle ordene: Personlig kontakt, højt serviceniveau og masser af aktiviteter til børnefamilierne.

Er beliggende i et smukt naturområde ved vejle fjord. Pladsen er til alle, store som små, som sætter pris på strand, vand, skov, dyr og rigtig camping hygge.
Rosenvold Camping

Er beliggende en i et smukt naturområde ved vejle fjord. Pladsen er til alle, store som små, som sætter pris på strand, vand, skov, dyr og rigtig camping hygge.

Terrassen Camping

Danmarks næsthøjst beliggende campingplads, i et af Danmarks smukkeste områder med udsigt til Silkeborg Søerne, Himmelbjerget og det omgivende landskab.