Campingpladser - Østjylland

Vil du på camping i Østjylland, er der gode campingpladser inde i landet omkring Silkeborg, Billund, Give og Jelling, ligesom der er mange camping muligheder ude langs den Jyske østkyst omkring Vejle, Kolding og Skanderborg. Østjylland byder på et væld af oplevelser i blandt andet Legoland eller Givskud Zoo, ligesom der er fantastiske naturoplevelser ved Himmelbjerget og langs Gudenåen. Mod vest kan du også finde campingpladser i Vestjylland langs Vesterhavet.


4,5 stjernet campingplads!
Bryrup Camping

Moderne og veletableret 4,5 stjernet familieplads, der sætter store og små vandhunde i centrum. Tæt ved Silkeborg. Læs mere

DANCAMPS Trelde Næs

En af Danmarks bedst beliggende pladser, kun 50 km fra Legoland og Løveparken, hvortil der tilbydes pakke tilbud. Læs mere

Pool åben medio maj til ultimo august
Fårup Sø Camping

Unik natur og perfekt udgangspunkt for udflugter. Ikke langt fra Legoland, Lalandia og Givskud Løvepark. Har opvarmet swimmingpool. Ligger ned til Fårup sø hvor det er populært at bade. Læs mere


Horsens City Camping, tidl. Husodde Strand Camping en er familievenlig plads beliggende i den skønne natur lige ned til Horsens Fjord.
Horsens City Camping

Horsens City Camping, tidl. Husodde Strand Camping en er familievenlig plads beliggende i den skønne natur lige ned til Horsens Fjord. Her er der mulighed for ALL INCLUDED Camping. Læs mere

Hygge Strand Camping

Kun 100 m fra strandkanten. På pladsen finder du gode læforhold og en hyggelig atmosfære, en velanlagt og parklignende campingplads. Læs mere

Terrassen Camping

Danmarks næsthøjst beliggende campingplads, i et af Danmarks smukkeste områder med udsigt til Silkeborg Søerne, Himmelbjerget og det omgivende landskab. Læs mere
Camping Østjylland og Silkeborg

I Midtjylland og Østjylland på strækningen mellem Herningmotorvejen i nord og E20 i syd, findes der rigtig mange gode campingpladser. Fordelene er mange og oplevelserne ligeså.

Her er flere større byer som Århus, Silkeborg, Vejle og Horsens med mange attraktioner og shoppingmuligheder. På den fredfyldte kyststrækning gemmer på nogle af Danmarks mest børnevenlige strande som eksempelvis ved Ajstrup, Saksild, Odder og Hou, hvor der ligeledes findes skønne campingpladser med udsigt til Samsø og Århus Bugt. Det samme gør sig gældende langs Horsens og Vejle Fjord.

Særligt camping ved Silkeborg err populært i Østjylland. Silkeborg har det hele. Kunst, kultur, og de mange søer og Himmelbjerget som indbyder til campingferie. Mulighederne er mange i Danmarks Outdoor-hovedstad. Mountainbike, sejlads på Silkeborgsøerne, en kanotur på Gudenåen eller den obligatoriske tur til Himmelbjerget med hjuldamperen Hjejlen.

Du kan tage i AQUA med lærerige og underholdende oplevelser for børnene. Herr er fodring af oddere, klappefisk og den store vandlegeplads som indbyder til vandpjaskeri til den helt store guldmedalje på de varme sommerdage. Du kan finde en is ved enten slusekiosken eller besøge spisestedet "Indelukket", der næsten også er obligatorisk, når sommerferiens udflugt går til Silkeborg.

Inde i landet i området ved Horsens og Brædstrup finder man et nu fantastisk smukt stykke historie. Den genfundne bro over Gudenåen er en over 100 år gammel jernbanebro som i 2014 blev gravet fri efter at have været begravet i mere end 80 år og den er nu restaureret og står som ny. Det er et oplagt udflugtsmål. Hvis du kommer i bil, skal du indstille din GPS til "Vestbirkvej 2A, Brædstrup".

Når man har ramt dette område, er der et sted, man får svært ved at snige sig udenom, hvis man har børn med. Det er naturligvis Legoland i Billund. En populær familiedestination, som ikke kræver megen introduktion. Lad legen begynde.

En tur i det gamle statsfængsel i Horsens er også en tur værd. Du får et indblik i historien om fængslet, som spænder over mere end 150 år, hvor det var i brug. Du kan også se den berømte tunnel som Carl August Lorentzen flygte via for 70 år siden i en spektakulær fangeflugt. Fængslet er også rammen om koncerter og events.

Campingpladser i Østjylland og Silkeborg

Østjylland byder på et af et bedste områder i Danmark, når man skal på campingferie. Her er virkelig mulighed for at blive underholdt af diverse aktiviteter og spændende historier i nærheden. Østjylland er Jyllands metropol med flere større byer som Århus, Silkeborg, Vejle, Horsens, Viborg, Skanderborg osv.

Når man skal vælge campingplads, er der et stort udvalg af spændende campingpladser og teltpladser, hvor man kan finde noget for enhver smag. Her finder man både de store luksus-campingpladser med flotte campinghytter, stort vandland med swimmingpool, sjove legepladser og udfordrende minigolf-baner. De ligger oftest idylisk placeret ud til den Østjyske kyst eller søerne omkring Silkeborg.

Det er også muligt at finde mindre og lidt sparsommelige campingpladser, hvor man kan slå et telt op eller stille campingvognen. Det er ikke alle, der har behov for en masse faciliteter for at nyde en god campingferie. Mange gange kan det være nok bare at slå en klapstol op foran campingvognen og nyde de rolige omgivelser i den smukke danske natur. Nogle nyder en kop kaffe, mens de strikker i solen, mens andre slår benene op med en kold øl og Tour de France på fjernsynet. En campingferie kan nydes på mange måder, og Østjylland har med sikkerhed en campingplads, der opfylder de ønsker, som du har.

Læs mere om camping i Silkeborg, camping i Odder, camping i Ry , camping i Horsens, camping i Kolding, camping i Vejle og camping i Fredericia.

Vores gennemsnitlige vurdering af campingpladserne i Østjylland er 4,7 stjerner ud af 5. Det er baseret på 18 anmeldelser.