Trelde Næs ved Fredericia - uovertruffen naturStort udendørs vandland
Stort og lækkert udendørs vandland med 8 meter høj og 50 meter lang vandrutchebane, boblezone, modstrømskanal og meget andet. Så er der sjov og leg nok til mange skønne solskinsdage.

I forbindelse med vandlandet ligger velværecentret der indeholder flotte omklædningsfaciliteter, tyrkisk bad, sauna og spabad. Altså også noget for de voksne, når der er tid til afslapning og velvære.

Badelandet er åbent fra St. Bededagsferien og frem til først i september, og i den periode er vandet omkring 25 grader varmt.

Helt enestående natur
Pladsen ligger i et helt enestående naturområde på skrænten i nærheden af Trelde Klint og i gåafstand til Trelde Næs. Der er adgang til blå flag strand ad sti fra campingpladsen. Det er en smal strand med stendiger og lækkert sand. Vandet er lavt og roligt, så her kan man føle sig tryg med sine børn. Man kan bade og dase, eller fiske direkte fra stranden. Er man mere til at være aktiv, er det et godt sted at afprøve sine færdigheder på et paddle boart eller i en havkajak.

Et stisystem fører dig fra pladsen langs vandet ved Vejle Fjord, igennem skov, forbi flotte gamle bindingsværkshuse ud til fyret på Trelde Næs. Igen langs vandet - denne gang Lillebælt - kommer du meget tæt på områdets storslåede natur.

Yndet sted for lystfiskere
Lystfiskere fra hele Europa valfarter til for at fange de store havørreder, der kan fanges fhele året. Direkte fra stranden fiskes havørred fra februar-maj og igen i september-oktober samt horn- fisk fra maj-juni. Det er desuden muligt at fange torsk i vinter og forårsmånederne.

Aktiviteter
I højsæsonen er der forskellige arrangementer og aktiviteter på pladsen, bl. a. Kreativt Værksted, havkajak, bål, træklatring, gåture, vandkamp mm. Men vi er ikke i tvivl om, at det er pladsens badeland der trækker i de unge - her kan de få mange timer til at gå - enten i badelandet eller i spabadene.

Se flere facts og billeder fra DANCAMPS Trelde Næs her