Supercamping ved Fredericia


På sydsiden ved Vejle fjords udløb finder du Trelde Næs Camping som siden etableringen i 1966 har været drevet af Fredericia Kommune. For 5 år siden kom nye ejere til, og så tog tingene ellers fart.
I 1999 kom familien Truelsen til Trelde Næs Camping og gik kort efter igang med at projektere den naturskønne plads der i dag er en rigtig god plads for børnefamilien.

Familien bag pladsen
Familien Truelsen er engagerede i deres arbejde. Mor Barbera driver pladsens cafeteria der byder på traditionelle danske retter til "campist-priser". Far Peter og sønnen Artur sørger for pladsens daglige drift, sammen med en håndfuld medarbejdere.

Nyt vandland i 2002
Pladsen har gennemgået en decideret forvandling - dels er der blevet opført et stort og lækkert udendørs vandland med 8 meter høj og 50 meter lang vandrutchebane, boblezone, modstrømskanal og meget andet.

I forbindelse med vandlandet ligger velværecentret der indeholder flotte omklædningsfaciliteter, tyrkisk bad, sauna og spabad.

Badelandet er åbent fra Kristi Himmelfartsferien og frem til først i september, og i den periode er vandet omkring 25 grader varmt.

Fantastisk natur og spændende historie
Pladsen ligger i et naturskønt område på skrænten i nærheden af Trelde Klint og i gåafstand til Trelde Næs. Cirka 100 trappetrin nede af skrænten ved pladsen ligger stranden. Det er en smal strand med stendiger og lækker sand.

Et stisystem fører dig fra pladsen langs vandet ved Vejle Fjord, igennem skov, forbi flotte gamle bindingsværkshuse ud til fyret på Trelde Næs. Igen langs vandet - denne gang Lillebælt - kommer du meget tæt på områdets storslåede natur.

Aktiviteter
I højsæsonen er der forskellige arrangementer på pladsen, blandt andet drageflyvning, trylleri, BMX-kørsel etc.

Men vi er ikke i tvivl om at det er pladsens nye badeland der trækker i de unge - her kan de få mange timer til at gå - enten i badelandet, biografen, ved spillemaskinerne eller i spabadene.

Se flere facts og billeder fra DANCAMPS Trelde Næs her