Perlen ved det sydfynske øhav


Topcamp Bøjden Strand Feriepark er en af Fyn's første campingpladser der valgte at satse på børnefamilien. Og selv om der er gået mere end 20 år siden da, er pladsen stadig et rigtigt godt valg for både børn og voksne.
Allerede på vores færd mod pladsen får vi en lumsk anelse: "det her ikke kan gå helt galt"! På en bakketop kort før campingpladsen taber man simpelthen pusten - udsigten imponerer.

Men også på pladsen kan man følge med i aktiviteterne på vandet - fra stort set alle parceller har man udsigt til "et lille stykke med vådt" i horisonten. Der er da heller ikke mere end 2 minutters gang før man står på den lækre sandstrand, hvor vandrutchebanen trækker som en magnet på de større børn.

Små hyggelige kroge
Pladsen bærer præg af, at være bygget op i flere etaper, hvilket gør den knap så "planlagt" - og det er rigtigt hyggeligt. Ikke to parceller er ens - hverken m.h.t. størrelse eller form, og overalt er der små anderledes gader eller afgrænsninger af pladserne.

Ny stor hovedbygning
Pladsens nyopførte hovedbygning oser af luxus. Lækker restaurant, internetcafe, indendørs tropebadeland og udendørs poolområde, legerum til ungerne og meget mere.

Bygningen er gennemtænkt da man som forælder kan sidde og nyde et glas iskold øl i restauranten og stadig have fuldt overblik over hvad ungerne laver. Der er nemlig udsigt til stort set alle områder fra restauranten.

Også pladsens hytter er "et stykke med luxus" for sig selv. Ikke mange steder finder man 25 kvm. hytter med spabad og havudsigt - men det er en helt anden historie...