Campingpladser - Nordsjælland/København

Øst- og Nordsjælland byder på flere spændende campingpladser tæt ved stranden. Med den flotte kyststrækning på nordkysten indbyder området omkring byer som Helsingør og Hornbæk på Sjællands bedste sandstrande. I den østlige del af Sjælland lidt udenfor København, er der også gode muligheder for camping ved områderne omkring Roskilde, Hillerød og Køge. Ligeledes kan der findes campingpladser i selve København, hvor der er hurtig adgang til alle de oplevelser Danmarks hovedstad kan byde på. Længere mod vest finder du flere campingpladser på Sjælland, ligesom du mod syd finder campingpladser på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster


Hillerød Camping

Hillerød Camping er en oase midt i slotsbyen, hvor Nordsjællands natur og kultur er inden for rækkevidde. Parkpladsen ligger i gå-afstand til både shopping, cafeer og Frederiksborg slot. Læs mere
Campingpladser i Nordsjælland - perfekt udgangspunkt for hovedstaden

Nordsjælland og området omkring København byder på et utal af oplevelser. Den smukke kyst fra Rågeleje, videre forbi Gilleleje Camping og de mange idylliske kystbyer som Hornbæk og Ålsgårde på strækningen mod Helsingør. Her må du ikke gå glip af besøg på Kronborg og Museet for søfart.

Hillerød Camping ligger centralt for det meste af Nordsjælland og blev i 2019 kåret til Danmarks bedste campingplads. Tæt på de større byer, Gribskov, Fredensborg og meget mere. I det hele taget er Nordsjælland et mekka og skove, og skulle du være typen der gerne vil helt ud i naturen, så findes der en del skove i det Nordsjællandske der indbyder til fri teltning, dem finder du her.

Roskilde og Frederikssund byder på masser af historie omkring Roskilde Fjord og nordligst ved indsejlingen til Fjorden fra nord findes Frederiksværk med flere campingpladser på strækningen langs kysten over mod hyggelige Hundested.

Læs mere om camping i Roskilde, camping i Gilleleje, camping i Helsingør , camping i Frederikssund, camping i Hillerød, camping i Hundested og camping i Køge.

Vores gennemsnitlige vurdering af campingpladserne i Nordsjælland/København er 4,8 stjerner ud af 5. Det er baseret på 16 anmeldelser.