Campingpladser - Nordjylland

Nordjylland byder på et stort udvalg af skønne campingpladser fra Skagen i nord til Aalborg i syd. Du kan ligeledes finde gode camping muligheder ned langs Vestkysten omkring Blokhus og Hjørring eller ud til Kattegat på østkysten omkring Sæby og Frederikshavn. Der er mange campingpladser i Nordjylland - både helt ud til vandet, inde i landet eller i en storby. Vil du lidt længere sydpå, kan du se campingpladser på Djursland og Samsø eller campingpladser på Mors og Thy


Tiptop midt i Vendsyssel. Gratis opvarmet pool -20% rabat ved ophold over 7 dage.
A35 Sindal Camping & Kanoudlejning

En virkelig familie og senior plads i Nordjylland, beliggende i hjertet af Vendsyssel, med skovene som nabo og 150 km af Europas bedste strande. ÅBEN HELE ÅRET. -20% rabat ved ophold over 7 dage.

1.200 kvadratmeter udendørs badeland med 3 bassiner
Aabo Camping Vandland

Danmarks sjoveste udendørs vandland på en campingplads sikrer dig, at ferien bliver et hit for familiens børn og barnlige sjæle. Her er GRATIS: Vandland, internet, gæster, aktiviteter mv.

Gratis: WI-FI, Svømmebad, Mooncar, Vandcykler mv.
Asaa Camping & Hytteferie

Én lille Oase – én stor familie. Slap af og nyd stilheden i vores lille, naturskønne og idylliske oase. Pladsen ligger tæt ved Østkystens børnevenlige strande. Gratis: WI-FI, Svømmebad, Mooncar, Vandcykler mv.


Camping Rolighed

Hop en tur i den opvarmede swimmingpool, tag en rask cykeltur i den smukke natur eller gå en tur ved vores eget søområde, hvor I finder den store krondyrfarm.

Camping Tornby Strand tilbyder alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser. Fra pladsen er der få minutters gang til Vesterhavet og den dejlig sand strand.
Camping Tornby Strand

Camping Tornby Strand tilbyder alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser. Fra pladsen er der få minutters gang til Vesterhavet og den dejlig sand strand.

Frederikshavn - Nordstrand Camping

Sommer, sol og børnevenlig palmestrand!


På Gl. Klitgaard Camping & Hytteby bliver man ét med naturen.
Gl. Klitgaard Camping & Hytteby

Ligger lige mellem Løkken og Lønstrup, ud til Vesterhavet. Mini zoo, ridning på islandske heste, swimming-pool og aktiviteter for børn.

Campingpladsen er kun 700 m. fra en af Europas fineste badestrande. Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.
Grønhøj Strand Camping

700 m fra en af Europas fineste badestrande. Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.

Hals Strand Camping

Nyhed: Stort badeland. Direkte ned til børnevenlig badestrand med det fineste hvide strandsand. Legeplads, hoppepuder, geder, minigolf, Put & Take fiskesø. Trådløst internet.


Køb Fåruppakke og få fri adgang til Fårup Sommerland.
Jambo Feriepark

5-stjernet camping. En oase med vand, leg, sjov og oplevelser. Fårup pakker med fri adgang til Fårup Sommerland.

Råbjerg Mile Camping

Campingpladsen ligger 12 km syd for Skagen, mellem de 2 have og midt i den skønne natur ved Råbjerg Mile. Pladsen er en udpræget familieplads, med plads til alle.

Skagensområdets eneste 4-stjernede campingplads
Skiveren Camping

Skagensområdets eneste 4-stjernede campingplads. En topmoderne familieplads med alle faciliteter beliggende direkte ved Vesterhavet.


Rummelig plads direkte ved områdets mest børnevenlige strand.
Svalereden Camping & Hytteby

Ta´ en campingferie med havet som nærmeste nabo, børnene i centrum og topmoderne faciliteter.

En naturperle i Danmarks nordligste bøgeskov, Tolne Skov. Pladsen er centralt beliggende og dermed en ideel base for en aktiv familieferie.
Tolne Bakker Camping

En naturperle i Danmarks nordligste bøgeskov, Tolne Skov. Pladsen er centralt beliggende og dermed en ideel base for en aktiv familieferie. Se videoen fra pladsen -->