Campingpladser - Nordjylland

Nordjylland byder på et stort udvalg af skønne campingpladser fra Skagen i nord til Aalborg i syd. Du kan ligeledes finde gode camping muligheder ned langs Vestkysten omkring Blokhus og Hjørring eller ud til Kattegat på østkysten omkring Sæby og Frederikshavn. Der er mange campingpladser i Nordjylland - både helt ud til vandet, inde i landet eller i en storby. Vil du lidt længere sydpå, kan du se campingpladser på Djursland og Samsø eller campingpladser på Mors og Thy


Tiptop midt i Vendsyssel. Gratis opvarmet pool -20% rabat ved ophold over 7 dage.
A35 Sindal Camping & Kanoudlejning

En virkelig familie og senior plads i Nordjylland, beliggende i hjertet af Vendsyssel, med skovene som nabo og 150 km af Europas bedste strande. ÅBEN HELE ÅRET. -20% rabat ved ophold over 7 dage.

1.200 kvadratmeter udendørs badeland med 3 bassiner
Aabo Camping Vandland

Danmarks sjoveste udendørs vandland på en campingplads sikrer dig, at ferien bliver et hit for familiens børn og barnlige sjæle. Her er GRATIS: Vandland, internet, gæster, aktiviteter mv.

Gratis: WI-FI, Svømmebad, Mooncar, Vandcykler mv.
Asaa Camping & Hytteferie

Én lille Oase – én stor familie. Slap af og nyd stilheden i vores lille, naturskønne og idylliske oase. Pladsen ligger tæt ved Østkystens børnevenlige strande. Gratis: WI-FI, Svømmebad, Mooncar, Vandcykler mv.


Camping ved Blokhus midt i naturen
Blokhus Klit Camping

Moderne familieplads med plads til det hele - hvad enten det er aktiviteter, poolen eller Vesterhavet og den brede strand der trækker.

Inspired by nature
Bunken Strand Camping

Campingpladsen er med sin fremragende beliggenhed med direkte adgang til skov og strand et ideelt feriemål for børn og voksne i alle aldre, som holder af natur og friluftsliv.

Camping Rolighed

Hop en tur i den opvarmede swimmingpool, tag en rask cykeltur i den smukke natur eller gå en tur ved vores eget søområde, hvor I finder den store krondyrfarm.


Frederikshavn - Nordstrand Camping

Sommer, sol og børnevenlig palmestrand!

På Gl. Klitgaard Camping & Hytteby bliver man ét med naturen.
Gl. Klitgaard Camping & Hytteby

Ligger lige mellem Løkken og Lønstrup, ud til Vesterhavet. Mini zoo, ridning på islandske heste, swimming-pool og aktiviteter for børn.

Campingpladsen er kun 700 m. fra en af Europas fineste badestrande. Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.
Grønhøj Strand Camping

700 m fra en af Europas fineste badestrande. Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.


Hals Strand Camping

Nyhed: Stort badeland. Direkte ned til børnevenlig badestrand med det fineste hvide strandsand. Legeplads, hoppepuder, geder, minigolf, Put & Take fiskesø. Trådløst internet.

Køb Fåruppakke og få fri adgang til Fårup Sommerland.
Jambo Feriepark

5-stjernet En oase med vand, leg, sjov og oplevelser. Fårup pakker med fri adgang til Fårup Sommerland.

Er du til camping tæt på vandet med masser af muligheder for aktiviteter og ro, så er vestkyst camping stedet for dig.
Løkken Vestkystcamping

Er du til camping tæt på vandet med masser af muligheder for aktiviteter og ro, så er vestkyst camping stedet for dig.


Råbjerg Mile Camping

Campingpladsen ligger 12 km syd for Skagen, mellem de 2 have og midt i den skønne natur ved Råbjerg Mile. Pladsen er en udpræget familieplads, med plads til alle.

Skagensområdets eneste 4-stjernede campingplads
Skiveren Camping

Skagensområdets eneste 4-stjernede campingplads. En topmoderne familieplads med alle faciliteter beliggende direkte ved Vesterhavet.

Rummelig plads direkte ved områdets mest børnevenlige strand.
Svalereden Camping & Hytteby

Ta´ en campingferie med havet som nærmeste nabo, børnene i centrum og topmoderne faciliteter.