Pladsen tæt ved Bonbon Land


Svaneparret med ællinger driver rundt i vandet ved campingpladsen intetanende om, at de faktisk lægger navn til den store sydsjællandske campingplads. De Hvide Svaner Camping ved Karrebæksminde har et rigt "svaneliv" ved pladsens bådebro, men det er oppe på pladsen at vi virkelig finder aktivitet!
De Hvide Svaner er på flere måder en stor plads. Dels er den meget rummelig med mange friarealer, og dels er den stor målt på engagement og faciliteter. Legeplads, svømmebassin, hyggestue, minimarked er blandt nogle af de mange tilbud pladsen råder over.

Mens vi tjekker ind i receptionen og får udleveret bomkort og informationsmateriale, bliver vi samtidig præsenteret for pladsens egenproducerede avis. Dette er noget vi ikke tidligere er stødt på, og derfor vækker det naturligvis en del opmærksomhed.

Avisen udkommer hver uge over hele sæsonen, og omhandler den forgangne uge i ord og billeder, og der reklameres for kommende arrangementer. Og specielt arrangementerne er De Hvide Svaner rigtig gode til.

Enormt aktivitetsprogram
Aktivitetsprogrammet for pladsen er spækket med forskellige aktiviteter. Blandt andet var Næstved Brandvæsen forbi for at sprøjte med skum, hvilket var meget populært blandt børn og unge - også dem på 40 - og hver dag er der nye sjove og spændende udfordringer på plakaten.

Har man båden med på camping kan den sættes i vandet fra pladens egen lille "havn" hvor der også findes et stort grønt område med borde og bænke, samt en lille kiosk/grillbar.

BonBon pakke med adgang for 4 personer
Pladsen kan bryste sig af at være den plads der ligger tættest på BonBon Land. Derfor er det meget naturligt at tilbyde "BonBon pakker" med billetter og overnatning for hele familien til overkommelig pris.

Næstved er nærmeste rigtige handelsby med et rigt udvalg af butikker og et stort butikscenter.

Ud over BonBon Land er Holmegaard glaspusteri, Gavnø Slot og Park og en rundtur på den sagnomspundne kostskole Herlufsholm et par af de mange tilbud turisterne kan nyde godt af - hvis altså man gør som svanerne, og ligger til på den hyggelige plads ved Karrebæksminde.