Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed!


Der er tre B´er man ikke kan ændre på - beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed! Og her får man det ikke meget bedre end med Vikær.
Vikær Strand Camping strækker sig langs stranden og op ad skråninger, således at de fleste pladser har havudsigt. Skønt at vågne op og rulle gardinet op til den smukkeste havudsigt.

Og man forstår hvad pladsens ejere er faldet for. Pladsen ligger skønt i det bakkede landskab lige ned til vandet og der er en helt vidunderlig ro over pladsen. Man mærker at her slapper man af og nyder det. Ingen stress og ikke en masse larmende aktiviteter eller omgivelser.

Udsigten fejler ikke noget på Vikær Strand Camping. Fra de fleste pladser er der udsigt over vandet. Også fra fælleskøkkenet, kan man vaske op med den flotte udsigt som maleri. Og udenfor køkkenet på terrassen med fællesgrill, kan man kan sidde en stor flok og lave mad sammen, og igen beundre udsigten.

Den tætte tilknytning til vandet gør pladsen oplagt til fiskeri, og mange medtager også deres båd på pladsen. Der er nem adgang til stranden med en bådtrailer, og rigtig mange tager tidligt ud og fisker. Men vigen som campingpladsen ligger i, gør at man også kan padle rundt i en mindre robåd eller gummibåd sammen med familiens yngste og bare nyde vejr og vind.

Standen ved pladsen er med god sandbund og vandet er lavt – perfekt til en familiedag ved stranden med leg og vandplask.

Lidt om pladsen...
Pladsen ligger mellem Åbenrå og Haderslev - to større byer med mange fine indkøbsmuligheder. Pladsen har næsten 400 pladser og udlejningshytter, og i det omkringliggende område støder cirka 300 sommerhuse til, så pladsen har selvfølgelig et Minimarked. Her kan man forsyne sig med diverse dagligvarer, så man ikke behøver at forlade pladsen.

Af pladsens tre toiletbygninger er de to af ældre dato mens den sidste er af nyere dato. Den nyeste bygning er rigtig fin. Flotte store rum, pænt indrettet og rengøringen var helt i top. Bygningen indeholdt også et rigtigt fint indrettet baderum til børn. Små brusere, små toiletaflukker, lave håndvaske og spejle, samt et søløve-badekar til de allermindste. Det vækker altid jubel når ungerne kan bade under sjove forhold.

Et stort plus er at man ikke betaler for varmt vand. I det hele taget er man fri for at skulle medbringe et kort eller småpenge til diverse ting – kun til bommen skulle bruges kort. Dermed slipper man for besværet med enten at have småmønter til at alle kan komme i bad – og man slipper for at tænke over om man kan nå at få balsam i, inden tiden løber ud eller undgår at stå uden en trævl på kroppen, klar til at hoppe under bruseren for så at opdage at man har glemt et magnetkort.

Leg og underholdning
Legepladser har pladsen flere af. En enkelt stor med hoppepuder, svævebane, gynger og et stort klatre-/rutchebane-tårn. De mindre legepladser med gynger, legehus, en enkelt hoppepude mere og nogle ”gyngedyr”.
De mindre legepladser er fordelt rundt på pladsen hvilket er idéelt for specielt mindre børn der har svært ved at orientere sig.

Når vejret ikke "vil os", er der plads til indendørs aktiviteter i pladsens storte opholdsrum med TV, billiard, playstations m.m.

Pladsens minigolfbane er af ældre dato, men til gengæld er den gratis at spille på. Og skal der brændes krudt af, kan man leje gocarts og cykle rundt på den store dejlige plads.
Campingliv.

Vi slutter hvor vi startede - med beliggenheden. I pagt med naturen, udsigten, den vidunderlige ro som man først opdager når man kommer væk fra hverdagens stress og jag. Alt dette gør, at man føler sig hensat til de unge dage, hvor camping var ensbetydende med natur og afslapning. Hvor familien var sammen og hyggede sig med diverse spil, en gåtur og halvbrankede pølser fra kul-grillen.

Se flere facts og billeder fra Vikær Strand Camping her