Campingplads i hjertet af Jylland


Hvor ligger Bryrup, vil mange måske spørge. Lige i hjertet af Danmark vil Campingland.dk´s berejste familie svare efter en forlænget weekend på Bryrup Camping.
Hvor ligger Bryrup? De fleste vil måske klø sig i håret og tænke på hvor ens geografi-viden forsvandt hen, men lad os endelig genopfriske: Ca. midt mellem Horsens og Silkeborg. Og glemt det så ikke igen, for Bryrup Camping er bestemt værd at indstille sin GPS efter!

Midt i den smukke Jyske natur finder man den lille by Bryrup, der med sine godt 1.500 indbyggere ikke syner af meget, hvis man blot kører igennem. Men har man en campingvogn på krogen, så gør endelig et stop – og lad det være flere dage!
Imellem Bryrup Langsø og Kvindsø ligger Bryrup Camping. En flot, stor plads, som i 2009 fik sin 4. stjerne.

Pladsen ligger på en skrånende grund, hvor en del af pladsen er anlagt som tre terrasser, alle med udsigt over den smukke natur og den gamle veteranbane Bryrup-Vrads.

Inden for en times kørsel er der mulighed for at nå mange af Midtjyllands store turistattraktioner, men inden I atter hopper i bilen bør I udforske de nære ting.

Pladsen
Bryrup Camping kalder sig Danmarks Hyggeligste Campingplads, og vi mener at de har noget at have det i. På trods af de ca. 230 enheder, føles pladsen ikke så stor, da mange pladser er henlagt til terrasserne op ad en skråning.
Pladsens ”hjerte” er ved indkørslen til pladsen, hvor alle servicebygninger er samlet -– inklusive reception og kiosk, spillerum, køkkener, adgang til poolen og meget mere.

De sanitære forhold er meget fine. En stor del af disse er helt nye, de er rummelige og flot holdt. Som de øvrige faciliteter er køkkenerne flotte og indbydende og udstyret med alt det nødvendige.

Gratis i udendørs badeland
Beboere på pladsen kan gratis benytte det udendørs vandland. Der er en mindre pool, et børnebassin, to rutsjebaner og en masse strandstole, så de voksne kan slappe af, mens ungerne boltrer sig i det opvarmede vand.

På aktivitetssiden halter pladsen heller ikke efter. Legepladsen i top - med flere hoppepuder, masser af muligheder for at klatre, gynge og balancere, samt et væld af børn i alle aldre, så der hurtigt knyttes nye venskaber for ferien.
Skulle det ske at man ikke kan underholde sig selv, så byder pladsen på masser af sjove arrangementer og aktiviteter for alle aldre.

Ved det nye flotte udekøkken, under den overdækkede terrasse arrangeres der grillaftener, og i det hele taget virker det som om at pladsens ejere nyder at hygge om deres gæster. De er selv en stor del af disse aktiviteter, og det giver en rigtig god stemning.

Så lige meget om man er til det stille og rolige campingliv eller til det top-tunede, så findes det på Bryrup Camping.

Se flere facts og billeder fra Bryrup Camping her