Campingpladser - Djursland / Himmerland

På Djursland og Himmerland er der et væld af camping muligheder. På østkysten er der campingpladser omkring Grenå og Ebeltoft, ligesom der er camping ved storbyerne Randers og Aarhus. I Kattegat ligger Samsø med sine hyggelige byer, flotte bakkelandskab og lækre strand. Øen kan nås med færge fra Hou og Kalundborg, og her kan du smage de velkendte Samsø kartofler og nyde naturen. I Kattegat ligger ligeledes øen Anholt, med sit imponerende ørkenlandskab og fantastiske strand, der giver gode muligheder for at nyde den stille idyl på campingpladsen. Vil du længere mod nord, kan du finde campingpladser i Nordjylland og lidt længere mod syd kan du finde campingpladser i Østjylland


Beliggende ved en af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande og omkranset af skøn natur danner rammerne for vores Stille og rolige familie plads, hvor forældre og børn får en god ferie sammen.
Dalgård Camping

Beliggende ved en af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande og omkranset af skøn natur danner rammerne for vores Stille og rolige familie plads, hvor forældre og børn får en god ferie sammen. Læs mere

Med sin beliggenhed er Aarhus Camping både tæt på storbyen og så alligevel midt i naturen. Pladsen er indrettet charmerende og kuperet i Lisbjerg skov i grønne og naturskønne omgivelser.
First Camp Aarhus

Med sin beliggenhed er Aarhus Camping både tæt på storbyen og så alligevel midt i naturen. Pladsen er indrettet charmerende og kuperet i Lisbjerg skov i grønne og naturskønne omgivelser. Læs mere

Her er vejret aldrig en undskyldning for ikke have have det sjovt. Vi har Strand, overdækket pool og opvarmet boblebad.
First Camp Ajstrup Strand

Her er vejret aldrig en undskyldning for ikke have have det sjovt. Vi har Strand, overdækket pool og opvarmet boblebad. Læs mere


Unik beliggenhed med udsigt over Hobro by med Vesterfjord i forgrunden og look til Mariagerfjord. Pladsen er kun 10 minutters gang ad skøn natursti, fra Hobro Centrum.
Hobro Camping Gattenborg

Unik beliggenhed med udsigt over Hobro by med Vesterfjord i forgrunden og look til Mariagerfjord. Pladsen er kun 10 minutters gang ad skøn natursti, fra Hobro Centrum. Læs mere

Bynær camping i den smukkeste natur, beliggende lige til badesø og tæt på bylivet i Ry.
Holmens Camping

Bynær camping i den smukkeste natur, beliggende lige til badesø og tæt på bylivet i Ry. Vi har eget overdækket badeland! Læs mere

Kattegat Strand Camping

5 stjernet luksus familie camping med unik beliggenhed, direkte ved Kattegat. Book online og spar 10 % nu! Læs mere


Mariager Camping

Frihed ved fjorden - i selve skovbrynet og midt i byen... Mariager Camping ligger på kanten af Mariager Fjord, omkranset af skov, med kun 300 meter til centrum af Mariager by. Læs mereCamping Djursland

Fra Limfjorden i Nord og ned til Århus-området i syd findes et hav af lækre campingpladser, og vil man tage turen over vandet til campingpladserne på Samsø, er der yderligere nogle gode campingpladser at vælge imellem.

Fjord og hav tiltrækker mange campister, og det ser man med en del campingpladser på den sydlige del af Limfjorden fra Hvalpsund i Vest til Egense ved udmundingen i øst. Her kan man følge færgefarten mellem Hals og Egense, og samtidig er der kort afstand til Aalborg og lidt mere byliv.

Længere sydligt finder man flotte campingpladser langs Mariager Fjord. Pladser der næsten alle byder på flot udsigt til vand og smuk natur. Omkring Randers og videre udover resten af Djursland starter et sandt overflødighedshorn af attraktioner, som er lækkerier for dem, der har brug for underholdning og aktiviteter på campingferien. Vi nævner i flæng og starter med Randers Regnskov efterfulgt af:
- Djurs Sommerland, Skandinaviens største sommerland
- Kattegatcenteret i Grenå
- Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark
- Fregatten Jylland og Glasmuseet i Ebeltoft

Og så naturligvis den flotte natur i Mols Bjerge og langs Djurslands kyster. Her er et vælg af spændende og sjove aktiviteter for børnefamilien og andre med lyst til at gå på opdagelse i det djurslandske sommerområde.

Campingpladser Djursland / Himmerland

Leder du efter en campingplads i nærheden af Aarhus, Grenå, Ebeltoft eller Randers - måske endda på Samsø? Det kan vi virkelig godt forstå. Djursland er nemlig et af landets bedste steder at tage på campingferie. Her er et væld af lækre campingpladser, og mulighederne for underholdning i dagstimerne er uendelige.

På Djursland kan man finde hyggelige og komfortable campingpladser med alle de faciliteter, som man drømmer om. Her finder man smukke badestrande, intime teltpladser, store legepladser og vanvittige vandparker, der kan underholde både unge og gamle. Det er oplagt at gå lange ture i den smukke natur, men samtidig er man så tæt på Aarhus, at man nemt kan tage en eftermiddagstur ind på Strøget, Aros Museum eller noget andet.

Læs mere om camping i Ebeltoft

Læs mere om camping i Randers, camping i Hobro, camping i Ebeltoft , camping i Aarhus, camping i Bjerringbro og camping i Grenaa.

Vores gennemsnitlige vurdering af campingpladserne i Nordøstjylland er 4,7 stjerner ud af 5. Det er baseret på 21 anmeldelser.