Ved en af Djurslands bedste badestrande


På nordsiden af Djursland ligger Fjellerup Strands camping. Her kan man campere med en af Danmarks mest børnevenlige badestrande som nabo. Og udsigten til solnedgangen er ubeskrivelig!
Djursland - "Danmarks næse" er et område som er velspækket med oplevelser og udflugtsmål. På nordsiden ligger Fjellerup Strands Camping med udsigt direkte ud over Kattegat. Pladsens nok største trækplaster er den ekstremt børnevenlige strand der ligger lige for foden af pladsens indkørsel.

Byg et sandslot ude midt i vandet er en af mulighederne det lave vand indbyder til, og den lave sandbund strækker sig mange hundrede meter ud i vandet.

Pladsen
Fjellerup Strands Camping har ingen egentlig ejer - eller det vil sige, at den ejes af en forening. Den drives ud fra filosofien at det overskud der genereres, bliver puttet tilbage i forbedringer af pladsen. Og forbedringer er der især kommet til i de senere år.

Et godt eksempel er pladsens nye aktivitetshal hvor børn og unge har gode kår. Hallen indeholder alt lige fra boldarena, bordtennisrum, TV-stue, Playstations og internet, samt et stort klatrearrangement for krudtuglerne.

I 1.-sals højde er der et slængehjørne med udsigt over vandet - her kan de voksne sidde og nyde udsigten mens der stadig kan holdes øje med børnene i hallen.

Pladsen er lettere kuperet hvilket forsyner den ene halvdel af pladsen med havudsigt, mens den anden halvdel har lidt mere ly for vinden.

Djursland er fyldt med oplevelser!
Pladsen ligger en god køretur fra større byer, men indkøbsfaciliteterne er alligevel indenfor rækkevidde - blandt andet i nabobyen blot 10 minutters kørsel fra pladsen.

Inden for overskuelig køreafstand når man større udflugtsmål som Kattegatcentret i Grenaa, Djurs Sommerland og Randers Regnskov. Men området er også spækket med mindre udflugtsmål og anderledes oplevelser.