Midt i frugtplantagen


Sydøst for Kolding helt ud til Lillebælt ligger Grønninghoved Strand Camping - en plads der er anlagt i en gammel frugtplantage, og ligger naturskønt midt mellem skov og strand.
Vi er taget på camping et godt stykke ude på landet - cirka 15 km. fra Kolding midtby ligger den hyggelige Grønninghoved Strand Camping der er anlagt i en gammel frugtplantage. På vej ind på pladsen skal man holde tungen lige i munden - tilkørselsvejene er ikke de allerbredeste. Men når man først har fået pløkkerne slået i jorden, er der god plads at boltre sig på.

Rundt på pladsen hygger de snorlige rækker af gamle æble- og pæretræer, og det giver pladsen en helt speciel atmosfære. Herudover har pladsen mange af de kvaliteter, der er med til at gøre en campingferie god.

Ferie for de aktive
Pladsens udendørs pool er et stort trækplaster. Hele sæsonen er den opvarmet til 25 grader, og den er åben fra 8 morgen til 20 aften lige bort set fra et par timer midt på dagen.

For de aktive kan man muntre sig med et spil tennis, minigolf, fodbold, eller et slag pool enten på udendørs eller indendørs poolbord. På pladsens nyanlagte terasse hyggede campisterne sig med is fra minimarkedet, en stille øl, eller grill-retter fra pladsens "Grill-hytte".

Strand med lavt vand
Der er direkte adgang til den børnevenlige strand via en lille vej der går gennem det tilstødende sommerhusområde. Kun godt 100 meter skal man gå før tæerne er solidt plantet i strandsandet.

Stranden er lavvandet langt ud hvilket gør stranden rigtig god for børnene. Et andet plus er også, at det lave vand bliver lunt ved blot få dage med sol.

Børnene skal selv!
Pladsen har valgt ikke at bruge kræfter på aktivering af børn og unge. I stedet bruger man kræfterne på at gøre det lettere for forældrene at aktivere deres børn. Derfor finder du ikke et velspækket aktivitetsprogram, aktivitetsmedarbejdere - nej en campingferie på Grønninghoved skal primært nydes sammen med familien.

Men pladsen har gjort meget for at gøre ferien god for de unge. 2 større legepladser, samt et par små pladser der "ligger ude i landskabet" bliver hurtigt naturlige samlingspunkter for ungerne.

Herudover har pladsen sin egen lille skov, hvor der kan klatres i træer, bygges huler, leges røvere og soldater m.m.

Vælger du en ferie på Grønninghoved Strand Camping er der gode chancer for en "frugtbar" ferie med familien i centrum!

Se flere facts og billeder fra Grønninghoved Strand Camping her