Familieferie med fantastisk beliggenhed


Tæt kørende på vandet, pludselig dukker Baaringvig Feriepark - Skovlund Camping op ca. 10 km fra Middelfart og HELT fantastisk placeret på en skråning hvor der havudsigt fra første til sidste række.
Baaringvig Feriepark - Skovlund Camping er en plads, der de sidste 10 år har gennemgået en stor forvandling. Da det nuværende lejrchef-par Benny og Birthe overtog pladsen i 2004, var den 3-stjernet og slidt godt og grundigt ned.

I dag ser billedet helt anderledes ud...

Pladsen er i dag 4-stjernet, og i årene siden overtagelsen er der investeret i helt nye servicebygninger, komplet renovering af eksisterende bygninger, flere legepladser, topmoderne luksushytter, installation af solceller, komplet badeland med springvand, rutsjebaner mv.

Fremtidsplanerne for lejrchef-parret er fortsat at holde kadencen og sikre alle deres gæster gode oplevelser, i naturskønne omgivelser med et væld af aktivitetsmuligheder.

Baaringvig Feriepark - Skovlund Camping ligger på en lang skråning, hvorfor næsten samtlige pladser har havudsigt, hvilket gør pladsen til en meget speciel campingplads! Man mærker straks roen og hyggen sænke sig, når man har fået pakket ud, sat pløkkerne i jorden og fået sat sig i havemøblerne for at nyde udsigten.

På pladsen oplever man, at der ligges vægt på, at familien skal have en god oplevelse ved at udbuddet af aktiviteter på pladsen er stort. Derudover er renlighed og service højt prioriteret hos lejrchef-parret.

Pladsen er inddelt i 4 områder med hver sin bum, dette mindsker trafik og støj, inde i de forskellige områder er pladsen igen opdelt i plateauer grundet skråningen, så stort set alle pladser kan nyde udsigten til Båring Vig og Juelsminde mv.

Legepladser for alle aldre
Der er i alt 4 legepladser, hvorfor der er legeudstyr for alle aldre. Derudover er der mulighed for at spille fodbold, volleyball, bordtennis mv.
Man har som campist mulighed for at ligge tæt på legepladserne, så du altid har styr på børnene, når de er ude at lege.
Er man til dyr, er der mulighed for at få en ridetur af ponyerne, som er placeret i yderste hjørne af pladsen. Derudover er der også mulighed for at hilse på og fodre de fredelige geder.

Topmoderne faciliteter
Alle servicebygninger er enten helt nye eller komplet renoverede. Når du skal i bad foregår det i eget badeværelse med håndvask og eget toilet, så du føler, du træder ind i dit eget badeværelse. Skal du lave mad, kan du tage hele familien med hen i køkkenet, hvor børnene kan underholdes enten ved at deltage, se fjernsyn eller spille medbragte spil, imens forældrene laver mad. Lige meget hvor du er på pladsen, er der kort afstand til servicebygninger og sanitære faciliteter.

Hyttecamping til en hver pengepung
Der i alt 27 hytter, lige fra primitive 2 personers hytter til 6 personers luksushytter med egen balkon, eget bad og tv. Så har du ikke campingvogn eller telt men stadig ønsker en afslappende ferie med adgang til alle de gode faciliteter og aktiviteter på Baaringvig Feriepark - Skovlund Camping, er ferie i en hytte et godt alternativ til campingvognen.

Godt udgangspunkt for seværdigheder og oplevelser for store som små
For at komme rundt til seværdigheder og til større indkøbsmuligheder skal du bruge bil. Heldigvis er pladsen tæt beliggende på motorvejen, hvor du hurtigt kan komme rundt på Fyn. Efter 10 minutters kørsel kan du havne i Middelfart, hvor der er muligheder og seværdigheder som hvalsafari, hvor man kommer ud og ser marsvin som der findes mange af i det fynske, shopping, Hindgavl dyrehave mv. Ønsker du noget mere eksotisk, kan man tage ud at se Danmarks største Bison farm med ca. 300 bisoner vandrende rundt. Skal man på en lidt længere tur, kan Odense Zoo og H.C. Andersens fødeby nås på ca. 50 minutter.

Skov og strand som nabo
Fra pladsen er der ikke mere end 3 minutters gang til skov, børnevenlig strand og hav, hvorfor naturen kan nydes og benyttes på første række.
Fyn er også kendt for gode fiskeforhold, så er du på jagt efter havørreder eller lignende, ligger pladsen lige ned til Båring Vig, hvor forholdende for lystfiskeri er i top.

Hele familien nød nogle skønne dage på Baaringvig Feriepark - Skovlund Camping, hvor nogle gode gåture blev gået, de moderne faciliteter benyttet, udsigten nydt, bisoner blev set, Hindsgavl dyrehave oplevet og fiskevandet testet. Campinglands udsendte garanterer jer, at både voksne og børn vil blive en oplevelse rigere ved at besøge denne plads, og I kommer ikke til at kede jer.

Ps. Man vender sig hurtigt til udsigten, og pas på, den er stærkt vanedannende på den gode måde.

Se flere facts og billeder fra First Camp Skovlund - Lillebælt her