Sol over Gudhjem!


Bornholm er et stykke af Danmark som bare SKAL opleves! Øen, der med sin mangfoldighed ikke findes lige i hele kongeriget har en del campingpladser, og Campingland- familien bosatte sig på Sannes Familiecamping ved Gudhjem i Kr. himmelfartsferien.
Det tager godt 6 timer fra østjylland til Bornholm hvis man benytter overfarten fra Ystad i Sverige. Men det kan også godt betale sig. Faktisk er en campingferie på Bornholm ikke så dyr som rygterne lyder, og hos Sannes Familiecamping på Bornholm forsøger man at feje støvet af sig ved at sælge "pakkerejser" til fornuftige priser.

Store forhold!
Sannes Familiecamping ligger syd for Gudhjem på den Bornholmske østkyst. Pladsen ligger direkte ovenpå klipperne og er ligger helt ned til vandet. Den er 4-stjernet - faktisk er det Bornholms eneste 4-stjernede plads - der efter sammenlægning med nabopladsen nu også har et 3-stjernet afsnit.

Men at kvaliteterne er til stede er der ingen tvivl om. Beplantningen er trimmet og vidner om lejrchefens tidligere beskæftigelse som blomsterhandler, og faciliteterne hører til den bedre ende. Men selv om pladsen ikke hører blandt de største i landet, har den alligevel tilpas mange kvaliteter der gør den et besøg værd.

Beliggenheden ved Gudhjem er også et godt udgangspunkt for de mange udflugter der findes på øen - placeringen er dejlig central.

Oplev den Bornholmske natur
Øen Bornholm byder på nogle af landets flotteste naturoplevelser. Øen beboes af ca. 40.000 personer, hvoraf mange er bosat omkring øens "hovedstad" Rønne. Men det er ude ved vandet i de små byer at de spændende oplevelser er at finde.

Hver lille by med respekt for sig selv har et røgeri med servering fra terasse eller café, og det er primært omkring havnene at man finder liv.

Øen er kendt for de mange naturoplevelser heriblandt Dueodde med noget af verdens fineste sand, Hammershus ruinen fra midten af 1200-tallet, Rokkestenen og meget andet.

Den eneste anke er, at en uge faktisk ikke rækker langt, men så kan man jo altid blive lidt længere - det er det gode ved camping!