Familien som verdens navle


Er man til camping i den typisk Vestjyske natur med brede strande og åbne vidder, må man ofte tage sig til takke med luft under vingerne. Men på Nymindegab Familie Camping er det ikke sådan. Her ligger man i læ af Nymindegab plantage, tilbagetrukket ca. 1 km. fra Vesterhavet og stranden - men det gør absolut ikke noget.
Pladsen drives med familien som omdrejningspunktet - deraf også navnet Nymindegab FAMILIE Camping. I gennem tiden har pladsen investeret i flere større ting, her iblandt et udendørs badeland med stor 4-sporet surfing hill rutchebane og flere bassiner med faciliteter for de forskellige aldersgrupper.

Det er en udpræget naturplads med snoede gader, meget varierede standpladser både hvad angår størrelse og form - og det gør pladsen meget hyggelig. Små gryder, på toppen af en klit - udvalget er meget varieret.

Varmer vandet op til min. 25 grader
Selvom det er gråvejr kan det godt være lunt. Derfor har pladsen valgt at varme poolen op til ca. 25 grader - uanset vejret uden for. På trods af udgiften til driften af så stort et vandland, har lejrchefparret valgt at gøre besøget i badelandet gratis for campisterne som overnatter på pladsen - efter vores mening en flot gestus når man tænker på nutidens oliepriser til opvarmning.

Sammen med badelandet har pladsen også en moderne servicebygning med handikapfaciliteter og 3 flotte familierum. Kigger man på de øvrige bygninger, er de af nyere oprindelse og her er alt hvad du skal bruge.

Over sæsonen tilbyder pladsen børn og unge at deltage i forskellige arrangementer som f.eks. bolchekogning, mal-t-shirt, fodboldturneringer samt de traditionelle snobrødsaftener.

Jungle lige uden for pladsen
Meget atypisk for en "Vesterhavsplads" er der rigtigt godt beplantet, og der er rig mulighed for at lege i "junglen" der omkranser pladsen fra flere sider.

I oplandet venter også en masse naturoplevelser. Bork Vikingehavn, Tipperne, Sea West badelandet og Hvide Sande eller Esbjerg er udflugtsmål som kan nåes på under en halv times kørsel fra pladsen.