Naturens Campingplads


I det næsten fjerneste hjørne af Limfjorden ligger et stykke af Danmarks ældste uberørte skov. Ikke meget mere end et fuglefløjt derfra finder du Limfjords Camping & Vandland - en plads der oser af fred og ro.
Vi triller ind på pladsen en torsdag aften og finder os hurtigt til rette. Pladsen bærer ikke præg af at være anlagt af en arkitekt, men er derimod lidt tilfældigt opdelt. Det har resulteret i en plads med små hyggelige gyder og "landsbyer" - og der er masser af plads mellem vognene.

Man stuves ikke sammen, men de store parceller giver luft om vognene, og mulighed for at nyde naturen og den dejlige fred og ro.

Beplantningen på pladsen har øjensynligt ladet sig inspirere af den nærliggende vilde skov, og det er det nye lejrchefpar ikke helt tilfredse med. Derfor er de begyndt at tynde ud i beplantningen, men de har lovet, at der skal stadig er plads til de store flotte træer, og det grønne og frodigt miljø.

Børnenes plads
Den store legeplads er netop blevet renoveret for 350.000 kr. og inden den står helt færdig er der brugt en halv million. Legepladsen var også det naturlige samlingspunkt for både børn og voksne, og det var dejligt at se, at de voksne gad at engagere sig i børnenes leg.

Også det indendørs badeland var lidt af et fluepapir. Den 37 meter lange ruchebane var stort set optaget hele tiden - og selv en stolt piges morfar havde mod på en tur. Nej, man bliver aldrig for gammel til en tur i vandlandet.

Naturen kalder
Besøger man Limfjords Camping & Vandland må man forvente sig at gå lidt i stå (på den fede måde)! Der er simpelthen så dejligt fredeligt og roligt, at man oplever en indre ro, og får fejet det værste stress af kroppen.

Lange gåture på stranden for at finde skaller - sidde og lytte til de mange fugle mens solen bager på ens krop - duften af det friske hav og de mange planter - og noget bemærkelsesværdigt på en velbesøgt campingplads: STILHEDEN!

En dejlig opvokset plads med noget af Danmarks flotteste natur omkring pladsen. Gode udfoldelsesmuligheder for børn og unge.

Med batterierne fuldt ladet op vil vi kun efterlade en ting: Slå et smut forbi naturens campingplads - du vil ikke fortryde det!

Se flere facts og billeder fra Limfjords Camping & Vandland her