Fucking fed FAMILIE-ferie!


Løkken Klit Camping og Hytteby ligger små 2 km syd for Løkken. Det er en stor plads med masser af muligheder, og det bliver svært at gå forgæves hvis målet er en god campingferie.
Da de nuværende lejrchefer på Løkken Klit Camping overtog pladsen, var der kun 8.000 årlige overnatninger, og kun en enkelt stjerne prydede pladsen. I dag ser billedet helt anderledes ud.

Overnatningstallene er mangedoblet og en markant investeringslyst og iværksætterlyst hos lejrcheferne har omdannet pladsen til en god 3-stjernet campingplads. En plads der satser på familierne og de ting de efterspørger.

På Løkken Klit Camping & Hytteby mærker man straks at der er lagt vægt på at hele familien har det godt. Der er aldrig langt til en større eller mindre legeplads, og man har mulighed for at booke en luksusplads med vand, strøm, afløb, TV og masser af udenomsplads.

Hver plads er afskærmet mod den næste med varieret grøn beplantning, og toiletbygningerne er store og flotte. Der er baderum specielt for de mindre børn, store flotte familie rum og i køkkenet er der også lækre forhold. Som det ses på flere andre pladser, er der mulighed for at sidde og nyde sin mad i køkkenet – man kan samles over maden med vennerne eller familien overfor.

Studer pladskortet hjemmefra
Med så stor en plads skal der jo være langt til noget, men man kan jo ikke få alt. Så hjemmefra er det måske en god ide at studere pladskortet, og se om man vil være tæt på pool, den ene eller anden legeplads eller måske kiosk og aktivitetshuset. For der mangler ikke noget her!

Hver dag bød på nye spændende muligheder for børnene. Smykkeværksted, indianerdag, male t-shirts, bage pandekager på bål, børnedisco, fodbold og mangle andre både aktive og kreative ting.

Derudover var der også masser for de voksne, og hele tre gange om dagen er der mulighed for at få en tur med toget Futte, som kører hele pladsen rundt.

Poolen opdelt efter alder og aktivitet
Poolområdet er opdelt i flere områder med både dybt vand og et mere småbørnsvenligt område med lavt vand, lille rutsjebane og mulighed for at lege og plaske.

For de større og mere vilde, er der surfinghill og stor vandrutsjebane. Mange timers leg er sikret her, dog synes vi ikke rigtigt at kunne mærke at poolen skulle være opvarmet.

I umiddelbar nærhed af poolen kan man holde pause og få noget hurtigt mad i pølsevognen, eller spille beachvolley på de to store baner.

Og skulle man alligevel få tid og lyst til at bevæge sig uden for pladsen, så mangler området her jo heller ikke noget.

Nordjylland = oplevelser
Fårup Sommerland er altid et hit for familien, og ellers er en tur ind til Løkken jo også et must. Besøg bolsjekogeriet og oplev det fantastiske håndværk… Indsnus det hektiske sommerliv, hvor folk er glade og feriestemte… Spis en is og tag en slentretur ved Vesterhavet. Nogle dage er havet til at bade i, andre dage kan man bare bruge timer på stranden med at bygge sandslotte.

Hele familien nød nogle skønne dage i Løkken Klit Camping og Ferieby. Her sker så meget, så man aldrig keder sig, samtidig med at der er rig mulighed for at slappe af. Vi havde nogle fantastiske oplevelser og med de muligheder som både pladsen og området byder på, så er det nok ikke sidste gang vi vælger dette sted.