Luksuscamping ved Lillebælt


Gammelbro Camping har eksisteret siden 1958. Dengang var den nuværende ejer 10 år gammel og havde sin daglige gang på pladsen der dengang var en teltplads med ca. 50 enheder. I dag 45 år efter er pladsen vokset til 600 enheder, og har udviklet sig til en af de flotteste for området.
Det danske vejr er lunefuldt - det fik vi at mærke under vort besøg hos Gammelbro Camping ca. 15 km. fra Haderslev. I løbet af de 4 dage vi tilbragte på pladsen nåede vores gamle Hobby-vogn og Isabella teltet at stifte bekendtskab med det våde element adskillige gange.

På trods af vejret havde vi nogle pragtfulde dage på pladsen - en plads der har rigtig meget at byde på.

Prisen forbavser!
Det er meget tydeligt at lejrchefen har godt styr på sin plads - den er flot passet og rigtig hyggeligt opbygget. Det lykkedes faktisk også at forbavse campingland-familien. På trods af det store udbud og de mange tilbud på pladsen, er det faktisk en af de billigste pladser vi har besøgt.

Både overnatningsgebyr, varmt vand, priser i minimarkedet og cafeteriet forbavsede - man føler på ingen måde, at kalveskindspungen bliver alt for luftig - nej, der er en rigtig flot balance i pris/udbudsforholdet. Og det skal pladsens ejere have et skulderklap for!

Enormt legeland og nyt svømmebad
Ved pladsens indkørsel ligger information, minimarked, cafeteria og den store legeplads - som vi nok nærmere vil betegne som et decideret legeland. Der er alt hvad et barnehjerte kan begære.

Den største hoppepude vi til dato har set, klatretårne, rutchebaner, trampoliner, mooncar-bane - og vi kunne blive ved! I den indendørs hal var der klatrevæg, fodboldspil, pool/billard, airhockey, bordtennis m.m. Uanset om vejret var godt eller skidt er der muligheder på legepladsen - FLOT!

Pladsen havde netop åbnet et nyt badeland med flere bassiner, boblezone, vandfald m.m. Badelandet er overdækket og delvist åbent ud mod legepladsen, og der var masser af redskaber at lege med.

På de varme dage vælger campisterne at drage mod det salte badevand der også i år har fået tildelt det blå flag - badestranden er børnevenlig og med dejlig strandsand. Der er badebroer, vandruchebane og tømmerflåde ca. 20 meter ude i vandet.

Ferie for bådefolket
Den unikke beliggenhed ned til Lillebælt havde flere fordele - flot udsigt over Lillebælt og til den nærliggende ø »Årø«, fiskemulighederne og den fordel at campisterne kunne have deres båd med på ferie. Det benyttede rigtig mange campister sig af - båderampen blev flittigt brugt.

Pladsens servicebygninger er også af nyere dato, og gennemgående for alle bygningerne var, at det var lyse og venlige. Flotte familierum, veludstyrede køkkener, vaskeri, fiskerensepladser - intet manglede.

Anbefaling!
Står der Sønderjylland på familiens næste feriemål vil vi anbefale at du slår vejen forbi Gammelbro Camping - vi synes, at det er alle pengene værd!

Se flere facts og billeder fra Gammelbro Camping her