Klim Strand i en forlænget weekend: Her er vores oplevelseI en af maj måneds mange forlængede weekender drog vi nordpå - ret langt nordpå endda.

Det gjorde vi for at besøge First Camp Klim Strand ved Jammerbugten, nordvest for Fjerritslev.

Hvem, hvad og hvordan?
Vi er en familie på fire, 2 voksne og 2 børn på 1 og 5 år. Da vi besøgte Klim Strand, boede vi i en stor hytte i en forlænget weekend.

Herunder får du vores ærlige mening om pladsen - lad os starte med hytten.

Hytte med alt hvad familien har brug for

Vi boede i "Thoruphytten", som er et såkaldt mobilehome med masser af plads til hele familien.

Inden jeg giver dig en skriftlig rundvisning, så lad os starte udenfor. Én af de ting, vi var mest begejstrede for, var nemlig den store terrasse - her brugte vi mange timer i den solrige weekend.

Lad os rykke indenfor. Hytten er splinterny og indeholder:
- Stor stue og spiseområde
- To soveværelser
- Bad/toilet.

Jeg kunne bruge lang tid på at beskrive hytten, men jeg vil nødigt kede dig. Lad mig opsummere: Alt i alt havde den alt, hvad vi havde brug for. Den var ren og moderne - og vi kommer gerne tilbage igen.
Faktisk er hytten heller ikke så vigtig. Campingpladsen har nemlig en perfekt beliggenhed i smukke omgivelser ved Jammerbugten med en kort gåtur til en dejlig strand. Og hvem har så brug for en lækker hytte?

Masser af aktiviteter for børn

Vores 6-årige søn (Samuel) syntes i hvert fald ikke, at hytten var det mest spændende - han var mere interesseret i de forskellige legepladser.

Heldigvis for ham (og os) lå der en mindre legeplads lige ved siden af vores hytte. Tæt ved receptionen lå der en stor legeplads med hoppepuder, et kæmpe tårn og en lang svævebane, som Samuel elskede.

Vi var heldigvis velsignet med høj sol - men jeg har gode nyheder til dig, som frygter en campingferie, hvor regnen holder jer fanget i forteltet.

Indenfor finder I nemlig et kæmpestort legeland på hele 600 m2 med et klatrenet i midten, og små "øer" som børnene kan hoppe rundt mellem.

Udenfor nød vi et godt spil minigolf på pladsens nye og flotte minigolfbane.

Spillerne i den store dyst var 6-årige Samuel, mig (Filip) og mor Michelle. Jeg vandt selvfølgelig, men min hån blev kortvarig, da Michelle og Samuel bestemte, at vinderen skulle give is - så sådan måtte det jo være.

Badelandet fortjener et par ord for sig selv

Det mest populære hos alle familiens medlemmer var det store indendørs badeland, hvor vejret altid er godt.

Vores mindste på 1 år kunne nyde det 34 grader varme vand i børnepoolen, mens storebror og far hyggede sig med vandrutsjebanen og vand-klatrevæggen.

First Camp Klim Strand er en af de få pladser i Danmark, der har indendørs badeland, så her er vejret ALDRIG en hindring for masser af timers sjov. Og en nærig jyde som mig sætter jo pris på, at badelandet er gratis for gæster.

Stor campingplads med masser af lækre faciliteter

Klim Strand Camping er en stor campingplads med over 500 enheder. På pladsen var der god adgang til fællesfaciliteter som køkken, grillområde og vaskeri, som alt sammen var i god stand og veludstyret.

Campingpladsens personale var venlige og hjælpsomme, og vi følte os meget velkomne under hele vores ophold. De hjalp os blandt andet med at finde gode spisesteder, samt gåture i området.

Campingpladsen indeholder også en lille købmandsforretning, hvor man kan finde de mest gængse varer. Til større indkøb kan man køre til Fjerritslev (ca. 10 min), hvor der ligger både Netto og SuperBrugsen.

Vi vil helt sikkert anbefale Klim Strand Camping til andre familier med børn i alle aldre og ser frem til at vende tilbage i fremtiden.

Anbefalinger til oplevelser og aktiviteter i området

Om sommeren har pladsen masser af udendørs underholdning flere dage om ugen, samt en børneklub med masser af aktiviteter for børnene ? Se mere her.

Holder du af motion i flotte omgivelser, er der flere smukke MTB-cykelruter i området.

Hvis de voksne har brug for lidt ekstra forkælelse, har pladsen også et wellness-område, der indeholder bl.a. sauna, dampbad og bassin med massagedyser.

Har I lyst til en dagstur væk fra pladsen, kan I blandt andet besøge Fårup Sommerland. En stor forlystelsespark, som kun ligger 45 minutters køretur væk fra campingpladsen.

Læs mere om pladsen her.