Frigård Camping –- Gammel i gårde


Påskeharen kom også til Kollund i Sønderjylland. I hvert fald havde den smidt et hav af store slikposer rundt omkring på legeområdet ved Frigård Camping - og det kunne børnene lide!
Vi er taget på Påskeferie hos Frigård Camping i Kollund tæt ved den dansk-tyske grænse. Pladsen har drevet Camping i mere end 35 år, og er med sine 35 år en plads som er "gammel i gårde".

Frigård Camping er vokset meget gennem tiden. Ved etableringen sidst i 60'erne rådede pladsen over 250 enheder. De er igennem tiden er vokset til op over 800, men ca. 50 enheder har måttet lade livet til fordel for blandt andet swimmingpool, fælleshus og campinghytter.

Mange aktiviteter
Pladsen gør meget ud af at underholde børnene, og fantasien fejler ikke noget nær den dansk/tyske grænse.

I Påsken stod underholdningen bl.a. på lanternefest hvor børnene fulgte en lirekassemand rundt på pladsen - og alle børnene havde fået udleveret en farvestrålende kinesisk rislampe med levende lys. Efter den hyggelige gåtur samledes folket i aktivitetshallen til gratis pølser - rigtig råhygge!

Herudover mødte pladsens børn Påskeharen, som med gymnastiske krumspring som kun en kanin kan præstere, havde kaninen spredt et hav af lækre luksus-slikposer til børnene.

Se flere facts og billeder fra First Camp Frigård - Flensborg Fjord her