Henne Strand Camping & Resort - et perfekt sted for livsnydereHenne Strand Camping & Resort ligger skønt i den vestjyske natur, med masser af muligheder for vandreture i hedelandskabet og den nærliggende Blåbjerg Klitplantage. Lige uden for pladsen ligger byen Henne Strand med en ca. 500 m lang hovedgade. Her er shoppemuligheder, restauranter, iskiosker, brugskunst og meget mere.

Midt i byen - et stenkast fra Vesterhavet
For enden af gaden, på den anden side af de 25 meter høje klitter breder den otteste hvide sandstrand sig ud og Vesterhavet i al sin pragt!

Selve campingpladsen har en størrelse - netop så stor, så man føler at det stadig er hyggeligt. Servicebygningerne er otte og lækkert indrettet - alt er pænt og velholdt. Pladsen er opdelt med standardpladser, komfortpladser og ekstra store pladser. Der udlejes luksuriøse ferieboliger med sauna og udespa, men også mere almindelige hytter - alle smagfuldt indrettet og med alt hvad man har brug for af komfort.

Slaraffenland for børn
Henne Strand Camping & Resort har to legepladser. En mindre for de små børn, som ligger i forbindelse med legerummet, og en større længere inde på pladsen. Den har en stor hoppepude, som jo altid er et hit hos børnene, samt en svævebane, ruchebane, forskellige balanceting og et klatrestativ m.m.

Hele pladsen har trådløst internet; der er tness- og spinningslokaler, samt et rigtig stort legerum for børnene med mulighed for masser af timers leg, når det er regnvejr, eller man trænger til skygge fra solen. Ofte er der underholdning for børnene med ansigtsmaling og kreative aktiviteter, styret af unge medarbejdere.

Indendørs vandland med spa- og velværeområde
Her kan man nyde den subtropiske varme - luften er 32 grader og vandet 30 grader. Tidligt om morgenen er bassinet forbeholdt voksne over 18 år. Dvs. at man i det tidsrum kan nyde roen og samværet med andre voksne. Efter kl. 10 er der selvfølgelig plads til alle. For børn og barnlige sjæle er der en stor vandrutchebaneog til de mindste en mini-rutchebane og lavtvandsbassin.

Saunaer og sanselige bade
Hvis man vil gøre noget godt for sig selv, skal man tage sig god tid og prøve alle de skønne saunaer og bade. Her er ere forskellige typer saunaer, der hver især gør noget godt for krop og sjæl.

Spis godt
På Henne Strand Camping & Resort og i nærområdet er der rig mulighed for at opfylde sine gastronomiske ønsker. På campingpladsen nder man Café HAV, som byder på lækker morgen- mad, afternoon tea og tapas. I nærområdet er der ere restauranter og spisesteder på alle niveauer.

Aktiv campingplads
Henne Strand Camping & Resort arrangerer mange aktiviteter for både store og små. Og selve pladsen ligger tæt på både by, natur og strand. Så holder man ferie hér, så behøver man faktisk ikke starte bilen, for her er til mange dages leg og oplevelser inden for en meget lille radius.

Se flere facts og billeder fra Henne Strand Resort her