Henne Strand Camping lige i øjet


Man kommer næsten ikke mere vestpå, men kan man lide Vesterhavet, en hyggelig ferieby og en god campingplads, så er Henne Strand Camping lige i øjet!
Henne Strand Camping ligger skønt i den vestjyske natur, med maser af muligheder for vandreture i hedelandskabet og den nærliggende Blåbjerg Klitplantage. Lige uden for pladsen ligger byen Henne Strand med en ca. 500 m lang hovedgade, fuld af shoppemuligheder, restauranter, iskiosker, brugskunst og meget mere.

Midt i byen - et stenkast fra Vesterhavet
For enden af gaden, på den anden side af de 25 meter høje klitter breder den flotteste hvide sandstrand sig ud, og Vesterhavet i al sin pragt!

Selve campingpladsen har en fin størrelse – netop så stor, så man føler at det stadig er hyggeligt. Der er to servicebygninger – den ene af helt nyere dato, som virkelig er flot og lækkert indrettet - alt er pænt og velholdt. Pladsen er opdelt med standard pladser, komfortpladser og nogle få ekstra store pladser. Der udlejes også dobbeltværelser, samt hytter på pladsen.

Slaraffenland for børn
Henne Strand Camping har to legepladser. En mindre én for de små børn, som ligger i forbindelse med legerummet, og en større én længere inde på pladsen. Den har en stor hoppepude, som jo altid er et hit hos børnene, samt en svævebane, ruchebane, forskellige balanceting og et klatrestativ m.m. Det var fint på dette tidspunkt af sæsonen, men der må være trængsel, når det bliver højsæson.

Hele pladsen har trådløst internet, der er fitnessrum og ”voksenrum”, samt et rigtig stort legerum for børnene, med mulighed for masser af timers leg, for det tilfælde at det enten skulle regne, eller man trænger til skygge fra solen. Ofte er der underholdning for børnene med ansigtsmaling og kreative aktiviteter, styret af nogle unge piger.

Indendørs badeland et stort plus
Pladsen har et ældre, men super fint vandland tilknyttet. Vandet er varmt, luften er lun og her er der til mange timers underholdning, da de ikke har tidsbegrænsning for opholdet. Der er et stort bassin med ruchebane, et lille børnebassin, to boblebade og en sauna. Derudover er der en lille cafe, samt borde og stole, så man kan få lidt forfriskninger undervejs.

Selve pladsen bærer selvfølgelig præg af at man er ved Vestkysten. Der kommer nemt sandede huller, men de gør meget for at holde græs på pladserne. Der er fin plads mellem vognene, selvom der ligger rigtig mange med store vogne. Pladsen er ikke meget oplyst om natten, men her sætter man også pris på at der er fred og ro.

Aktiv campingplads
Henne Strand Camping arrangerer mange aktiviteter for både store og små – f.eks. er der gratis morgensvømning for de voksne alle hverdagsmorgener. Og selve pladsen ligger tæt på både by, natur og strand. Så holder man ferie hér, så behøver man faktisk ikke starte bilen, for her er til mange dages leg og oplevelser inden for en meget lille radius.

Se flere facts og billeder fra Henne Strand Camping & Resort her