Galløkken Strand Camping - Ren retro i Rønne


Campingplads med fantastisk natur
Efter få minutters kørsel fra færgen i Rønne ankom vi 22. juli til Galløkken Camping en ren retro campingplads.
Der er både en gang- og cykelsti fra færgen og til pladsen.
Vi var to voksne og to hunde og blev modtaget af pladsens ejer Gerda.
Den forholdsvis lille plads ligger i rolige naturskønne omgivelser med kun 200 meter ned til stranden og ind til Rønnes caféer og restauranter.

Pladserne
Vi fik anvist plads 143, men kunne have valgt en plads hvor som helst. Vi fulgte Gerdas anbefaling. Der er, som vi ser det ikke den store forskel på pladserne. Nogle er under østrigske fyrretræer og birketræer og andre ikke.

Uformel og afslappet
Den uformelle tone og afslappede måde pladsen drives på, smitter af på pladsens gæster, som for en stor dels vedkommende er gengangere. Det har uden tvivl stor betydning for den summende hygge.
Det uformelle smitter også af på kioskens åbningstid eller deadlinen for at bestille morgenbrød. Det lykkedes anmelderen to gange at bestille for sent og meget for sent og fik begge gange morgenbrød og ingen hævet pegefinger. En nikotinhungrende gæst fik også cigaretter sent på aftenen.

Aktiviteter
Legepladsen har alt, hvad børnene kan ønske sig: Hoppepude, trampolin, vippedyr, byggeklodser og udendørs bordfodboldspil.
Der er en stor TV stue/fællesspiserum med masser af glas omkring. På afstand tænker man orangerie.

Regler
Her er ingen skilte med, hvad du må og ikke må. Den eneste regel, jeg hørte om var, at mooncars ikke må køre ned ad trapperne.

Fælles morgenbadning
Gerda bader i havet hver morgen kl. 06.00 og alle opfordres til at deltage. Ingen af os er helt så vilde med havet, så her har jeg ingen erfaringer at dele.

Oplevelser
Vi cyklede ind til Rønne og hyggede os på caféer og restauranter. Rønne er en meget hyggelig by og minder i vores optik meget om Ebeltoft og Ringkøbing med brostensbelagte gader og masser af stokroser.
Forsvarsmuseet ligger lige ved siden af.

Primær målgruppe
Galløkken Camping egner til alt andet end unge mennesker, der er ude efter en fest.

Internet/mobildækning
3 dækker med 2-3 pinde om end det ikke er godt. Campingpladsens internet er billigt og fungerer fint til at læse mails og så lidt på nettet.