Afrikansk inspireret campingluxus


Midt i ferieområdet mellem Løkken og Blokhus finder du en Jambo Feriepark - en plads der har gennemgået en større forvandling siden pladsen fik nye ejere i slut 90'erne.
På "savannen" mellem Løkken og Blokhus ligger Jambo Feriepark. Navnet "Jambo" betyder Velkommen på det Afrikanske sprog Swahili, og velkommen - det føler man sig. Navnet har pladsen taget til sig, og har ført det afrikanske islæt videre rundt på pladsen.

Gaderne er opkaldt efter det store kontinents dyr, og vejskiltene er udformet som silouetter af dyrene. Børnebadeværelset er også udsmykket med tropiske fugle, ligesom badekarrene er udformet som dyr.

Men ellers er Afrika-temaet ikke så synlig på campingpladsen, der er meget "almindelig" i opbygning, og vi kunne måske godt savne lidt mere "tematisering" for at føre den gode idé lidt mere igennem, men - det er jo en smagssag.

Fårup-pakken
Pladsen ligger midt i det eftertragtede ferieområde mellem Blokhus og Løkken og kun få kilometer fra indgangen til egnens turistmagnet, Fårup Sommerland. Og netop Fårup Sommerland har pladsen lavet et godt samarbejde med - et samarbejde som kommer os legesyge campister til gode.

Til en overkommelig pris kan man købe en pakke der f.eks indeholder en uge på campingpladsen i egenv vogn inklusive overnatning for 4 personer. Hertil kommer partoutkort for 4 personer til sommerlandet således man frit kan komme og gå i parken i denne periode.

Luksusfaciliteter
Som billederne i galleriet afslører, er facilitetsbygninger på Jambo Feriepark i topklasse. Intet er overladt til fantasien, og der er kælet for detaljerne.

Pladsens pool er opdelt i 3 hovedelementer: Pool, spabad, rutchebane med nedfaldsbassin - og poolen er et stort plus. Spabadet er bygget ind midt i poolen, og en del af den store pool er "indhegnet" til de mindre.

I den del af sæsonen hvor poolen er åben bliver den opvarmet til 24 grader - og så er en pool lige pludselig noget værd, og ikke kun noget for øjnene. På gråvejrsdage bliver den da også flittigt benyttet på grund af det varme vand.

Køretur på stranden
Specielt for landsdelen er de brede strande ved Vesterhavet hvor det er tilladt at køre med din bil. Vi kørte hele strækningen mellem Blokhus i syd og Løkken i nord. Omkring begge byer summer det af aktivitet, og specielt ved Løkken var der fest og glade dage.

Hjemvendt fra stranden kan man så nyde de mange tilbud på campingpladsen, hvad enten der er sportslige aktiviteter som tennis eller badminton, et slag minigolf med familien, eller om man vil nyde aftenen på pladsens restaurant.