5-stjernet luxus i Den fynske landsby


Bogense Strand Camping på nordfyn kunne være taget ud af H.C. Andersen eventyret »Den grimme ælling«. For få år siden var det en plads "på det jævne", men over en kort årrække, har den udviklet sig til en smuk svane, der appellerer til campisten der vil have kvalitet for pengene.
At Bogense Strand Camping er en topmoderne plads oplever du allerede når du holder ved pladsens bomanlæg. Et kamera ved bommen fotograferer din nummerplade første gang du kører kortet gennem kortlæseren, og resten af ferien vipper bommen automatisk op når din bil nærmer sig.

Man kunne dog fristes til at sige, at det er spild af teknik - ikke fordi det ikke er smart, men nærmere fordi pladsen ligger så centralt i Bogense, at man vil blive betegnet som dovenkrop af dimensioner hvis man tager bilen ned i byen!

En rask travetur på 5 minutter fra pladsens indkørsel leder dig ad en natursti til byens marina. Vælger man i stedet den asfalterede vej, når man bymidten på under 5 minutter.

5 stjerner - endnu flere faciliteter
Pladsen oser af ordnede forhold og sats på den gode kvalitet, og der er ingen tvivl om, at såvel pladsens ejer og hans lejrchefer, ved hvordan en moderne plads skal være indrettet. De nye facilitetbygninger oser af luxus, mens legepladser og opholdsrum udfordrer selv det største legebarn.

Et stort udendørs poolområde er centralt beliggende på pladsen, mens pladsens store svømmehal ligger lige ved siden af pladsen, med retning mod centrum. Rundt på pladsen findes flere gode og varierede legepladser, mens pladsens "hjerte" er omkring den centrale servicebygning, der blandt andet også indeholder opholdsrum for voksne, teenagere, og juniorer.

Pladsen er meget "firkantet" opbygget, hvilket gør den nem at finde rundt på - også selv om man stadig sover i køjeseng og "kun" er 1,35 meter høj.

Opland med "en på opleveren"
Ud over mulighederne i hyggelige Bogense, er ikke mange kilometer til de større oplevelser. Fyns "hovedstad" Odense ligger kun 35 km. fra Bogense, og bringer dig direkte i gabet på ZOO, H.C. Andersen og andre museer, shopping og meget andet.

Alt i alt er Bogense Strand Camping et besøg værd hvis man gerne vil forkæle sig selv og ungerne.

Se flere facts og billeder fra First Camp Bogense City - Fyn her