I Odin og Thors højborg


Temacamping vinder frem i Danmark. Flere pladser bygger op omkring bestemte temaer, og på Hasmark Strand Camping imponeres vi af vaskeægte og gennemført vikingestil.
Vi spotter skiltet til campingpladsen helt ude ved vejen. En bautasten med pladsens navn/logo indgraveret - jo stilen er lagt lige fra starten.

Et 90 graders sving ind ad indkørslen og det første syn, der møder os, er det imponerende bygningsværk, som sætter temaet for pladsen. En enorm viking-højborg med tårne troner sig frem i sommersolen.

Overfor bygningen ligger legepladsen, der ligeledes er opført i vaskeægte vikingestil. Pladsens 3 meter høje viking våger over legepladsen fra sit udkigspunkt højt oppe, og for foden ligger voldgraven, hvor vikingeskibet ligger til. - Og vi befinder os faktisk "bare" på legepladsen - imponerende flot kulisse!

En spændende plads
Efter flere år med massiv investering er pladsen udviklet til at være en af landets mest spændende pladser - helt i top.
Pladsen rummer både indendørs og udendørs badeland, restaurant, pizzeria, 5 legepladser og 3 topmoderne servicebygninger.

Nordfyns bedste strand
2 minutters gang fra pladsen ligger Hasmark Strand, der er en af Nordfyns bedste og et populært udflugtsmål for landsdelens beboere.

20 minutters kørsel bringer dig til Fyns "hovedstad" med masser af spændende museer, ZOO m.m. Lidt længere væk ligger Egeskov Slot, der også er et must, når man er på Fyn.

Oplev vikingestemningen
Pladsen er absolut et besøg værd, og når du er dér, er det en god idé at deltage i nogle af de mange spændende arrangementer, der er på pladsen. I restaurant Freja kan du spise kalkunkøller, som de gæve gallere gjorde det, og smide benet over skulderen, når du er færdig. Men pas på du ikke rammer en grum viking bag dig!

Gå en virtuel tur på Campingpladsen her.

Se flere facts og billeder fra First Camp Hasmark Strand - Fyn her