Citycamping i skoven


Bo i skoven i byen! Synes du at det lyder det underligt vil det være en god idé at læse videre om Silkeborg Sø Camping. Pladsen ligger nemlig i udkanten af byen - direkte ved søbreden og med skoven som nærmeste nabo.
Citycamping. Ordet fortæller meget godt hvad Silkeborg Sø Camping er. Pladsen er på kommunale hænder, men drives i det daglige af det faste værtspar der samtidig kan krediteres den udvikling som pladsen har gennemgået hen over de seneste år.

For få år tilbage blev en ny stor hovedbygning med reception, tv-stue, butik og privat beboelse for lejrcheferne opført, og sidste år kom turen til pladsens servicebygninger. Her er halvdelen af pladsens store servicebygning nyrenoveret indvendigt, og som billederne i galleriet viser, er det flotte og eksklusive løsninger der er valgt.

Pladsen i skoven
Silkeborg Sø Camping er anlagt i udkanten af Silkeborg Nordskov direkte ved breden af en af de mange søer omkring Silkeborg.

Det giver en helt speciel "hulestemning" når solen bryder ned gennem træerne - ned på pladserne der er anlagt i åbne "klynger" med få træer så solen kan nå ned til campisterne.

Pladsens facilitetsbygninger er en kombination af ældre og nyere bygninger hvoraf der i pladsens fornyelser er valgt løsninger af høj kvalitet. Pladsens legeplads er forholdsvis stor når man ser på antallet af matrikler på pladsen, og det er noget børnene kan lide.

Fantastisk opland med masser af oplevelser
Området i og omkring Silkeborg og søhøjlandet er fyldt med oplevelser. Oplevelser der strækker sig fra natur, biologi, monumenter til historieske og kulturelle oplevelser.

Himmelbjerget, Aqua Ferskvandsakvarium, Labyrinthia der er en verden af labyrinter og spil, sejltur på Silkeborg-søerne og den helt fantastiske natur er nogle af de mange oplevelser området byder på.