Eventyrlig flot campingplads


Er vi kørt ind midt i en Morten Korch film? Fornemmelsen får vi, da vi svinger vogntoget ind ad indkørslen til Bøsøre Strand Camping i det østfynske.
Allerede i indkørslen er der dømt eventyrlig herregårdsstemning! Den forholdsvis nye hovedbygning, der indeholder reception, købmandsforretning, restaurant, badeland m.m. er bygget i en stil, der vil få enhver herremand til at tabe underkæben. Og herregårdsstemningen fortsætter ude på pladsen...

Gennemført!
Overalt på pladsen finder du detaljer der vidner om pladsens tema - belysning i gadekærs-stil, servicebygning med udskæringer i dørene - ja sågar landsvalerne bygger reder under udhængene. Ved pladsens vandhuller græsser gederne, og hen under aften høres klokkefrøerne synge - ren idyl!

Eventyr for børnene
Ligesom minigolfbanen og badelandet er pladsens store legeplads bygget op over H.C. Andersens eventyr. Indgangen til en af rutchebanerne var et hult træ, det fortryllede eventyrslot havde sin egen gangbro over voldgraven (soppebassin for børnene), og ad hængebroer kunne man komme op øverst på slottet. Ikke alene er det et flot og sjovt påhit, men børnene var helt vilde med det!

Meget for de voksne
Grillaftener og Irsk folkemusik var et par af de arrangementer der kunne trække de voksne campister ud af forteltene. Ellers bød programmet på korte eller lange ture med hestevogn i området, eller karaokeeaftner i Den gamle Kostald - pladsens hyggelige samlingspunkt.

Der kan fortælles meget mere om pladsen og dens fordele, men vi vil gøre det vi finder mest rigtigt - give dig vores varmeste anbefaling af denne fortryllende plads!

Se flere facts og billeder fra First Camp Bøsøre Strand - Fyn her