Sindal Camping - I centrum af Nordjylland


Sindal ligger i hjertet af Nordjylland, og lidt uden for byen ligger campingpladsen - en mindre og stemningsfyldt plads der trimmet og plejet efter alle kunstens regler.
Pladsen ligger midt imellem alt det der er værd at tage ud at se i det Nordjyske. Med Skagen i nord, Hirtshals i vest, Aalborg i Syd og Frederikshavn i øst ligger Sindal Camping midt i smørhullet og er et godt udgangspunkt for familien der gerne vil ud at opleve noget.

På pladsen bliver der kræset for campisterne. Der er arrangementer for både børn og voksne - blandt andet levende musik på pladsens scene adskillige gange hen over året. Flere gange om ugen samles både børn og voksne for at lege og spille med hinanden.

Stemningsfyldt og ordenlig
Pladsen er et godt bevis for, at man ikke absolut behøver at være stor og forkromet for at være med i første række. Med godt 150 matrikler hører pladsen til blandt de små og mellemstore pladser, og rent arealmæssigt er der godt albuerum. Matriklerne er plane og regulære med størrelser fra 100 - 150 kvm.

Men også pladsens faciliteter er pæne. Egen minigolfbane, 2 større legepladser samt en række mindre, solopvarmet pool og diverse bold- og petanquebaner er blandt faciliteterne man kan udfolde sig på.

Når man skal soigneres kan det ske i en af pladsens 3 servicebygninger, hvoraf de to er nye eller nyere. Den ældste bygning ligner ud fra inventaret at dømme, noget der er taget i brug i midt-80'erne, men sikke en stand de er i!

Betaler kun for det du bruger
På trods af den høje standard er det en billig plads at campere på. Det skyldes til dels, at pladsen ikke ligger ude ved vandet, og dels den politik pladsen har valgt at køre. Man betaler nemlig kun for sit eget forbrug - og ikke andet.

Det kan blandt andet illustreres ved at se på pladsens el-afregningssystem. En flad 5'er i døgnet til den løbende vedligeholdelse og herefter afregnes på måler - på alle pladser.

Også som fastligger er prisen absolut rimelig. Hvor pladser af samme "standard" tager i omegnen af 8.000 kr. pr. sæson, kan man nøjes med godt 5.000 kr. på Sindal - så priserne er absolut rimelige.

Se flere facts og billeder fra A35 Sindal Camping & Kanoudlejning her