DANCAMPS Nordsø ved Hvide SandeStort indendørs badeland
Her kan man holde indendørs badeferie, selvom vejret ikke altid er til at regne med. På DANCAMPS Nordsø kan man få sydlandske fornemmelser og tropiske temperaturer. Her finder man også den populære rutsjebane, der snor sig ud ad badelandet og ind igen samt et børnebassin på 29 grader og et morskabsbassin. Alt i alt 100% sikkerhed for at få en fantisk campingferie med børnene.

I første klitrække
DANCAMPS Nordsø ligger helt specielt med vand på begge sider, med havet mod vest og Ringkøbing Fjord mod øst. Her er lækker hvid sandstrand så lang øjet rækker og høje klitter med mulighed for at ligge i læ når man er på strandtur.
Hvis du gerne vil opleve lidt byliv, ligger Hvide Sande kun 7 km fra pladsen. Her findes der masser af muligheder for shopping og for at få noget at spise.

Surf, sejl og stå på ski
Hvide Sande-området er et paradis for alle vandhunde med trang til action. Surf på board med vind eller kite. Stå på vandski eller wakeboard. Sejl i havkajak. Vælg mellem fjordens rolige vand eller de vilde bølger på havet. Her er både noget for nybegyndere og øvede.

Fisk i Vesterhavet
Vesterhavet bugner af lækkerier. Og for lystfiskere og dig der gerne vil have frisk fisk på menuen, er det et slaraffenland. Fra Hvide Sande havn kan du desuden komme med flere autentiske fiskekuttere på fisketur i åbent hav.

Aktiviteter
I højsæsonen er der forskellige arrangementer og aktiviteter på pladsen, bl. a. kreativt værksted, fodbold, sækkeløb, grillaften, bålhygge, skattejagt og ikke mindst det populære Pool Party, der ligeledes finder sted i skoleferierne, Påske, Himmelfart og Pinse. Endvidere har pladsen et helt særligt Halloween tema, der bare skal opleves!

Se flere facts og billeder fra DANCAMPs Nordsø her