Om Campingland.dk

Velkommen!

Velkommen til informationssiderne om Campingland.dk. Her finder du baggrundsmateriale om børnefamiliens campingguide, historien bag, faktaoplysninger, oplysninger om udstyr og meget andet der relaterer sig til Campingland.dk.

Skriv hvis du har en god historie...

Vi er altid på udkig efter nye idéer eller en god lille historie. Ligger der en skribent gemt i maven af dig, er du meget velkommen til at kontakte os.
Har du spørgsmål som du ikke finder svar på på disse sider, er du velkommen til at sende en mail til mail@campingland.dk.

Campingland.dk - børnefamiliens campingguide på internettet.

Campingland.dk er guiden der beskæftiger sig med danske campingpladser, campingnyheder og andre relaterede emner. Guiden er privatejet, drives primært via reklameindtægter på siden, og har eksisteret siden starten af 2002.

Af campister - til campister...

Guiden er lavet til campister af campister. Det er nemlig en god håndfuld aktive campister der tester og beskriver de besøgte danske campingpladser - alle ud fra hvert deres speciale.

Mange besøgende på Campingland.dk

I 2020 har mere end 450.000 besøgende slået vejen forbi Campingland.dk, og trenden viser, at flere og flere vælger Campingland.dk som deres foretrukne "kanal" når det gælder campingstoffet.

God fornøjelse i Campingland.dk!