Asaa Camping - Egen sø, pool og kort afstand til strand


Egen sø, pool og kort afstand til strand - Asaa Camping & Hytteferie var destinationen, vi besøgte en sen efterårsweekend.
Pladsen er placeret nordøst for Aalborg tæt på vandet/Kattegat, og er nem at køre til.

Vi boede 2 voksne og 2 børn i en af pladsens nyere luksushytter med eget bad og toilet i en weekend i oktober.

Vi oplevede følgende:

Stor overkapacitet på faciliteter
Kigger vi på antallet af toiletter, brusekabiner osv., har pladsen en stor overkapacitet af faciliteter kontra enheder på pladsen. Et kæmpe plus når man som os er en børnefamilie, der i tide og utide hurtigt får brug for det.

Tip: Kommer du i højsæsonen og oplever kø ved de nye faciliteter, så brug i stedet faciliteterne ved receptionen.

Pladsen er praktisk indrettet med en hovedvej i siden af pladsen, så pladserne kun bliver forstyrret af biler der bor på "vejen".

Aktivitetsprogram der boomer på pladsen
Vi besøgte pladsen en sen efterårsweekend, så vi oplevede desværre ikke det store aktivitetsprogram på pladsen. Under en normal højsommer vil Laila og Co. have sørget for snobrød, pandekage bagning, aquaglide bane i poolen, mad på bål m.m. Sagt med andre ord -keder du dig på pladsen her, er det vist din egen skyld.

Derudover er der 2 hoppepuder, gynger, fuglerede, klatretårn, møllehjul, rutsjebane, stor sandkasse, mooncars m.m.

Vi er også nødt til at fremhæve muligheden for en sejltur i pedalbådene på egen sø, hvilket var en kæmpe succes - specielt for en 5-årig.

Ved søen huserer også en dejlig andeflok som vandrer rundt på pladsen. Et godt tip er ikke at fodre ænderne fra din enhed, men at gå en tur til søen. Medmindre du ønsker at de banker på for mere mad ;). Normalt er ænderne heller ikke de eneste dyr der huserer på pladsen. Om sommeren låner pladsen geder fra Farm Fun i Aalbæk, som der kan fodres og klappes.

Lejrcheferne gør det de er gode til - Det kan man mærke
Lejrchefparret tager ikke munden for fuld, pladsen har i dag +80 fastliggere som er med til at skabe rammerne om en fantastisk campingferie. De startede med 7 fastliggere og siden overtagelsen af pladsen er der kommet mange flere til...

Man mærker den gode energi, så selvom vi møder Laila på den anden side af den måske travleste sommer nogensinde på pladsen, oser hun stadig af energi og overskud.

Pladsen optimeres løbende og seneste væsentlige forbedringer er helt nye faciliteter i form af nyt fælleskøkken, store familiebaderum m.m. Noget der virkelig løfter oplevelsen af pladsen som helhed.

Et opland der indbyder til ture ud i det blå. Vi testede selv:
- Tur ned til havnen
- Skovstien, som er en skov hvor der er flere muligheder for vandreture - vi gik junglestien med 14 udfordringer, hvor vi sluttede af med en is i skovkiosken
- Toms Fiskebod - deres fiskefrikadeller er super gode!
- Aalborg Zoo

Tip: Download GoVisit Appen, så får du lynhurtigt overblik over aktiviteter i nærområdet. Ellers så er lejrchef Laila også fuld af gode idéer ift. udflugter.

Godt at vide/tips inden du vælger din plads på Asaa Camping:
- Har du ingen campingvogn, så fortvivl ej, der er rig mulighed for at leje en af de 21 hytter eller 3 glamping telte.
- Vil du bo tættest på legefaciliter og pool, så skal du bo tættest på receptionen
- Vil du have mest mulig ro, skal du bo i enderne af de midterste veje

Overordnet set er Asaa Camping & Hytteferie en skøn plads der passer perfekt til familien. Her får du hvad du skal bruge og tilmed en plads med flotte faciliteter og et lejrchefpar der brænder igennem på den gode måde.

Se flere facts og billeder fra Asaa Camping & Hytteferie her