Campinghytter i Danmark

Hyttecamping er en særdeles populært i Danmark. Især unge og familier med børn benytter sig af muligheden for at bo i campinghytter. Det er en ferieform med stor frihed, og hvor man kan drage fordel af det store albuerum.

I campinghytter har man yderligere fordelen af campingpladsens legeplads, der kan benyttes af børnene. Derudover kan man nyde solen i fulde drag på en stille plads, hvor det eneste, der er i fokus, er afslapning.

» Komplet oversigt med Campinghytter i Danmark

Når ferien holdes i en campinghytte har man samme adgang til campingpladsens faciliteter, som hvis man boede i telt eller egen vogn. Dermed kan man benytte sig af både bade- og køkkenfaciliteter og samtidig være fri for pakning af telt eller campingvogn. En hel del steder findes der i dag også campinghytter med eget bad og toilet. Er du til endnu mere plads, et egen bad og flere soverum når du holder Ferie? Så overvej at leje et sommerhus ved Vesterhavet

Der er altså mange fordele ved campinghytter – neden for kan du læse vores vurdering af forskellige campingpladser i Danmark, hvor man har mulighed for at leje campinghytter.


Campinghytter lige ved søbredden

Asaa? Hvor dælen ligger Asaa, vil de fleste nok spørge? Vi tog "en puster" fra hverdagen i en af Asaa Camping’s nyopførte luksushytter en varm julidag, og blev småforelskede i et lille hjørne hjørne af Danmark man normalt ikke lige "kommer forbi".

Danmarks flotteste campinghytter?

Danmarks vel nok flotteste campinghytter finder du på Ribe Camping. Her har pladsens ejere opført 5 eksklusive luxushytter som er smækfyldt med lækre detaljer og gennemførte løsninger.

Luxushytter med spa-bad

10 minutters kørsel fra Fåborg ligger det naturskønne Bøjden med havudsigt fra hver en matrikel.


Flot gennemført hytte
Hytte med kvaliteten i top

På den lille hyggelige plads i Himmerland bliver man budt velkommen med vin og kaffe.

Luksus hytter med Danmarks største balkon
Havkig ud over den smukke Helnæsbugt

Helt ny hyttetype for hyttepatruljen. Løgismose camping har i vinterens/ forårets løb, fået opført 6 nye luksus hytter, på 25 m2 med balkon på 8 kvm. til 6 personer.

5-stjernede luksushytter "Samsø"

Ovenlys og kvalitetsmaterialer. Meget tæt på svømmehallen.


5-stjernede luksushytte - "Bogense"

Dejlig campingplads, med lækre hytter, tæt på strand og by.

En 3-værelses...

Efter et par timers kørsel fra Vejle, når vi en lille by tæt ved vandet. Her ligger den naturskønne Ristinge camping, hvor hyttepatruljen har fået lov at teste de nye hytter, på trods af at pladsen først åbner om små 14 dage.

25m2 eventyrlig luksushytter
Luksushytte

Eventyrlig ferie der vil gører dine øjne så store som tekopper.


Tæt på sø og får
5-stjernet Kategori C

Bøsøres Kategori C hytter er femstjernede 20m2 luksushytter med 6 sengepladser, toilet, varmt og koldt vand.

Hytterne er opført i lærketræ
Hytteferie på Feddet!

Efter 1 times kørsel fra København i sydlig retning når man det naturskønne Feddet og en af Sjællands flotteste campingpladser.

Jeg har min hest, jeg har min lasso.
Western Hytte

Der er dyb stilhed. Vinden hvisker i træerne. Det føles som om at man tager et skridt ind i fortiden, da hjulene forlader de fine brostensbelagte gader. Vi kører over en lille bro og ind på en lille grusvej.


Blåvand Hytte

Ovenlys og kvalitetsmaterialer give hytten en superdejlig atmosfære.