Pladsen på den vestsjællandske hede


Lyng- og hedelandskab, vandreklit, fritgående græssende køer og heste. Alle naturfænomener som du finder lige uden for døren på Vesterlyng Camping i det nordvestlige Sjælland.
Det er naturen der imponerer på Vesterlyng Camping. Fra den skrånende plads er der kig ud over området Vesterlyng mod havet og de græssende dyr og den nærliggende ø "Nekselø".

Pladsen har i mange år været på DCU's hænder, men i dag er den privatejet - af et lejrchefpar hvis hænder arbejder ihærdigt på at vende det ry som pladsen har fået gennem tiden - og de er godt på vej.

Dejlig plads under forvandling
Vesterlyng Camping er under forvandling. Hele foråret har lejrchefparret knoklet på at få et udendørs vandland gjort klar til sæsonen, og i starten af juli måned 2005 kunne det for første gang åbnes for publikum.

Det nye opvarmede vandland er flot udført, og der er satset på kvalitet hele vejen igennem. Det kan blandt andet ses i valget af møbler til solterrasserne - hvor solvognene er pulverlakerede beklædt med plastflet, og borde og stole er teaktræ.

Fantastisk natur!
Vi kommer i tvivl om nogen har flyttet den vestjydske natur til Sjælland. Neden for pladsen findes en stor vandreklit i Vesterlyngen og i forbindelse med egnens strand. Specielt for området er at det er hegnet ind og benyttes som græsningsarealer for køer og heste.

Det betyder blandt andet, at man kan risikere at blive nappet i tæerne af en nysgerrig hest på stranden når man ligger og solbader. Specielt og sjovt er det.

Udflugter i området
Pladsen ligger lidt ude i pereferien men i overkommelig afstand er der flere gode udflugtsmål, bl.a. Sommerland Sjælland, spøgelsesslottet Dragsholm Slot, og byerne Kalundborg, Nykøbing Sjælland og Holbæk hvor man kan gå på byvandring eller på besøg i diverse museer.

Se flere facts og billeder fra Vesterlyng Camping her