Nordstrand Camping - Palmeferie i Nordjylland


I udkanten af Frederikshavn ligger den 4-stjernede Nordstrand Camping. Og specielt pladsens beliggenhed er noget specielt - inde i byen, men ude på landet, tæt ved det hele, men alligevel i rolige omgivelser.
Pladsen har i mange år været på kommunale hænder, men for få år tilbage overtog de nuværende ejere pladsen. Siden har de blandt andet opført en lille svømmehal hvor pladsens beboere frit kan udfolde sig.

Af en dansk campingplads må den siges at være godt udstyret. Egen 9-hullers golfbane står til fri afbenyttelse lige på den anden side af vejen der bringer dig ned til pladsen, den nærliggende marina eller palmestranden. Jo - du læste rigtigt - en vaskeægte palmestrand med hvidt sand og 3-4 meter høje palmer.

På camping i byen
Nordstrand Campings beliggenhed tiltaler mange der gerne vil nyde campinglivets afslapningsmuligheder, men alligevel gerne vil være tæt på dér hvor det sker. Frederikshavns centrum er kun 3-4 kilometer væk, og det er en by med et spirende forretningsliv.

En kilometerlang og stemningsfyldt gågade forgrener sig fra byens havn. Tøjbutikker, caféer og specialforretninger ligger side om side med den allerede legendariske "Ritz" hvor de totalt tonedøve Sussi & Leo nu slår deres folder efter bruddet med Skansen i Skagen.

Lidt om pladsen
Pladsen er "industrielt" opbygget hvilket blandt andet kan ses på de asfalterede veje, og pladsens øvrige opbygning. Den er velproportioneret, og uanset hvor du ligger på pladsen, er der ikke ret langt til den nærmeste af pladsens to servicebygninger.

Servicebygningerne er pæne og velholdte, men kan indvendigt godt virke lidt "barak-agtige", men ét stort åbent rum med alle faciliteterne der har hver sin lille bås. Bygningen og inventaret er pænt ren- og vedligeholdt.

Ud for hver af pladsens to servicebygninger er der et par gode legepladser med klatrestativer, gynger, vipper osv. Ved pladsens hovedbygning, med information, købmand, café, tv-stue osv. ligger boldbanerne og de store hoppepuder.

Trådløst internet
Nordstrand Camping har trådløst internet. Det betyder, at du kan medbringe din egen bærbare PC'er og koble dig på nettet fra campingvognen. Vi testede netværket der virkede problemfrit under vort besøg.

Så er du en moderne familie der gerne vil lidt mere end bare drive og dase, så er Nordstrand Camping er rigtigt godt bud.

Se flere facts og billeder fra Frederikshavn - Nordstrand Camping her