Campingpladser - Nordvestjylland

I det nordvestlige Jylland samt på Mors og Thy er der et bredt udvalg af campingpladser ved byer som Viborg, Skive, Thisted, Holstebro og Lemvig. Vil du helt ud til Vesterhavet og de fantastiske sandstrande er Klitmøller bestemt også en campingtur værd. Vil du se flere pladser langs Vestkysten, kan du finde campingpladser i Vestjylland eller campingpladser i Nordjylland


Her får du opvarmet pool!
Dragstrup Camping

Dejlig familieplads med gode faciliteter beliggende i lækker natur med rigt dyreliv. Læs mere

Naturskøn familieplads ved Vesterhavet med direkte adgang til fantastisk cykelsti
Hanstholm Camping & Thy Feriepark

Topmoderne familieplads der ligger ved Vesterhavet midt i Danmarks sidste vildmark. Læs mere

Hjarbæk Fjord Camping ligger med en formidabel udsigt - et oplagt feriested i Jylland ved Limfjorden med mere end 50 terrassepladser
Hjarbæk Fjord Camping

Kuperet plads med masser af albuerum placeret i den sydlige del af Hjarbæk Fjord. Opvarmet pool - 27 grader. Læs mere


Pladsen er beliggende i Lounshalvøens smukke natur, direkte til Limfjorden, midtvejs mellem Viborg og Løgstør. Her er masser af aktivitets muligheder på og omkring pladsen.
Hvalpsund Familie Camping

Pladsen er beliggende i Lounshalvøens smukke natur, direkte til Limfjorden, midtvejs mellem Viborg og Løgstør. Her er masser af aktivitets muligheder på og omkring pladsen. Læs mere

Et stenkast fra Limfjorden finder du Limfjords Camping og Vandland, hvor der er god plads til både store og små hele året.
Limfjords Camping & Vandland

Et stenkast fra Limfjorden finder du Limfjords Camping og Vandland, hvor der er god plads til både store og små hele året. Læs mereCamping i Skive, Thy og Klitmøller m.v.

Nordvestjylland byder på mange spædende muligheder for danske campister. På strækningen fra Thyborøn og op langs vestkysten til Bulbjerg Fyr, og i en spids ind ind over Limforden ind over Mors og Salling ned til Viborg kan man få mange gode ferieoplevelser på campingpladser.

De kystnære pladser findes eksempelvis omkring Vorupør og Klitmøller, som i det seneste årti har fået tilnavnet "Cold Hawaii" grundet de fantastiske muligheder for at surfe langs kysten. Hele strækningen fra Hanstholm og sydpå til Agger Tange byder på de mange flotte klitplantager med muligheder for cykel- og gåture. I 2008 blev National Thy en realitet, og området dækker i dag næsten 25.000 hektar kyst, klitter og søer. Hvis der skal bades udenfor, og vinden ikke er til en tur i Vesterhavet med børnene, så er et tip at vælge Førby Sø, som ligger på vejen mellem Vorupør og Thisted. Her er der lavvandet og mere roligt vand. Perfekt til campisterne med børn.

Snyd ikke dig selv for en tur til Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør, hvor du finder hajer samt mange andre fisk. Her er også et klappebassin. Lidt længere sydpå finder du den idylliske og velbevarede Stenbjerg landingsplads. Fiskernes redskabshuse er flotte og blev restaureret i år 2000. Selve redningshuset fra 1931 er i dag fredet. Tag aftenkaffen med og nyd solnedgangen en aften herfra hvis du eksempelvis bor på camping længere ind i landet eller på Mors.

Kysten bære som store dele af vestkysten spor efter 2. Verdenskrig. I Bulbjerg kan du se befæstningsanlægget, og bunkerne er åbne så du kan komme ind i dem. Disse oplevelser er lokalsamfundet sikkert godt tilfredse med at have og fremvise til gavn for turister og campister, men en ting der har været aldeles uenighed om, er det store Testcenter Østerild, hvor der testes vindmøller med en samlet højde på 330 meter fra jorden til øverste vingespids. Det er et fantastisk skue uanset, om man er ingeniør eller bare almindelig interesseret i en af fremtidens energikilder.

På Mors findes en af områdets populære attraktioner blandt børnefamilierne. Det er Jesperhus Feriepark med såvel forlystelser som en flot blomsterpark. Fortsætter man længere ind i landet, er der mulighed for at besøge de lidt større byer Skive og Viborg, hvor der også er spændende muligheder for camping i nærheden samt attraktioner som vand og kalkgruber i nærheden.

Fur kan også byde på en spændende dagstur. Midt i Limfjorden med adgang fra Salling med Fursund færgen ligger øen Fur. Den mindre ø byder på spændende naturoplevelser og klinter kendt for sit moler. Er du heldig, kan du finde fossiler med fisk, insekter og lignende - det hele kan evt. skylles ned med en lokalbrygget øl fra Fur Bryghus. Du kan læse mere mere om Fur på Naturstyrelsens hjemmeside.

Campingpladser i Skive, Thyborøn, Klitmøller m.v.

Der er mange interessante campingpladser at vælge i mellem, hvis man ønsker at holde campingferie i det nordvestlige Jylland. Eksempelvis kan man overveje at kigge i Thisted, Viborg, Hanstholm, Thy, Skive eller langs Limfjorden, hvor der ligger nogle af områdets fine campingpladser.

Når du vælger en campingplads i nærheden af Skive, Thyborøn, Klitmøller eller lignende, er du sikret en fantastisk naturoplevelse. Disse campingpladser har en unik beliggenhed ved et af de smukkeste områder i Danmark. Dette er campingpladserne naturligvis klar over, og de ligger stor vægt på de naturlige omgivelser og tætte kontakt til områdets karakteristika.

Her fås moderne campingpladser til familier, hvor børnene kan få lov at udfolde deres eventyrlyst i vandparker, swimmingpools, legepladser, minigolf og alverdens andre aktiviterer både på og uden for campingpladsen. Hvis du er pensionist, der ønsker en mere fredelig tilstedeværelse med hygge og kaffe rundt om eftermiddagsbordet, er her også mange spædende campingpladser, som du kan vælge i mellem.

Hvis du vil have mere information om den enkelte campingplads i Nordvestjylland, kan du klikke på campingpladsen øverst på siden og blive klogere.

Læs mere om camping i Viborg, camping i Skive og camping i Struer.

Vores gennemsnitlige vurdering af campingpladserne i Nordvestjylland er 4,6 stjerner ud af 5. Det er baseret på 12 anmeldelser.