Dragstrup Camping

Her får du opvarmet pool!

Er du til aktiv campingferie i pagt med naturen kommer du ikke til at fortryde når du lander på det vestlige Mors. Her ligger Dragstrup Camping midt i den skønneste natur lige ned til Limfjorden.

At pladsen ligger midt i naturen afspejler sig blandt andet i et meget rigt dyreliv. Du møder spætter, gøge, svaner og rådyr, og på engen ned mod vandet er der en masse forskellige specielle fuglearter.

Pladsen er rolig og børnevenlig med ypperlige læforhold. Her kan børnene/børnebørnene trygt lege på vores 2 legepladser.

Stranden ved Limfjorden ligger kun et stenkast fra pladsen og byder på god sandstrand med lavt vand. Helt idéelt for børnene. På stranden kan I også finde forstenede søpindsvin eller er I heldige sågar rav. Vil i til Vesterhavet, tager det kun 25 minutter i bil inden i får kig til de brusende bølger.

Pladsen er indrettet med familiebaderum, altid rene sanitære forhold. For de aktive er der udendørs opvarmet pool, hoppepude, trampolin, tårn med rutschebane, gynger, cykler og mooncars, udlejning af kajakker og SUPboards m.m.

Er dagene ikke til udendørs aktiviteter, kan man boltre sig inde i fællesrummet med TV, billard, bordtennis, fodboldspil m.m.

Find os

Dragstrup Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Dragstrupvej 87, Mors
7950 Erslev


Du kan kontakte os på:
Telefon: 97744249
E-mail: mail@dragstrupcamping.dk

Læs mere om Dragstrup Camping

Billeder fra pladsen