Krik-Vig Camping

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.

Mod vest er der skov, der sikrer unikke læforhold mod vestenvinden, som næsten altid huserer på den jyske vestkyst. Suppleret med mange plantede læhegn, er læ forholdene derfor uovertrufne for en campingplads så tæt på Vesterhavet. Et hav som kun ligger 1200 m. fra selve pladsen.

De fleste ønsker til den ideelle plads vil derfor kunne findes på Krik Vig Camping. Man kan vælge at ”putte” sig mellem de store træer i skoven, placere sig på en solplads med gode læ forhold, eller rykke helt ned til åen med udsigt til det naturrige liv der findes her.

Uanset om man ønsker en plads tæt på en servicebygning en fredfyldt plads uden larm fra legeplads, en plads tæt på åen, hvor man kan have sin båd inden for opsynsafstand eller en plads tæt legepladsen på grund af børnene, er alle muligheder tilstede.

På Krik Vig Camping tager vi børn og unge alvorligt - en stor del af vor besøgende er nemlig børnefamilier. Der skal være plads til leg på en campingplads og det er der hos os. Hvad enten det er ude eller indendørs aktiviteter. Her byder vi på legeplads m. mindre legearrangement og gynger samt, den evig populære, hoppepude! Ved siden af hoppepuden ligger græs areal til boldspil, hvor der selvfølgeligt er opstillet to fodboldmål.

Krik Vig Camping er omringet af vand og området indbyder derfor til kanosejlads. Ca. halvvejs rundt om pladsen løber Kastet Å, hvor vore kanoer ligger parat til at tage dig med på oplevelser ud over det sædvanlige.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen.

Find os

Krik-Vig Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Krik Strandvej 112
7770 Vestervig


Du kan kontakte os på:
Telefon: 97941496
E-mail: info@krikvigcamping.dk

Læs mere om pladsen her:
http://www.krikvigcamping.dk

Billeder fra pladsen