Limfjords Camping & Vandland

Et stenkast fra Limfjorden finder du Limfjords Camping og Vandland, hvor der er god plads til både store og små hele året.

Et stenkast fra Limfjorden finder du Limfjords Camping og Vandland, hvor der er god plads til både store og små hele året.

Der er masser af leg og legekammerater på legepladsen, i vores indendørs vandland og på vores mini-golfbanen. De sjove oplevelser sammen med mor og far, er der masser på pladsen: Små cykler og mooncars kan lejes, bordtennis, boldbane, petanque, legetårne, bålplads, svævebane, hoppepuder, karrusel og meget meget mere...

Hos os finder I dejlige store pladser, flotte service-faciliteter og masser af ro til fordybelse men samtidig masser af plads til leg.

Vandlandet:
i vores skønne vandland forsvinder tiden, her er der tropisk klima, hvor du finder flere bassiner, hvor det ene er opvarmet til 30 grader og perfekt til de mindste børn, du finder også en kæmpe rutschebane. Vi har sauna og dampbad, hvor du kan slappe af imens dine større børn plasker rundt.

Udlejningsenheder:
har du ikke et telt eller egen campingvogn. Tilbyder vi overnatning i vores 35 m2 store mobilehomes med eget bad og toilet, hvor der er sovepladser til 5 personer. Derudover har vi også 8 hytter med plads op til 5 personer.

Find os

Limfjords Camping & Vandland er klassificeret til:
     

Adresse:
Ålbæk Strandvej 5
7860 Spøttrup


Du kan kontakte os på:
Telefon: 97560250
E-mail: camping@limfjords.dk

Læs mere om Limfjords Camping & Vandland

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen