Krohavens Camping

Krohavens Camping er en familievenlig 3-stjernet campingplads der fokusere på naturen/området og som navnet antyder, ligger op af kroen i Stenbjerg.

I pragtfulde omgivelser blot 4 km fra Voruprør finder man Krohavens Camping.

Pladsen er en rigtig familieplads og har masser af aktiviteter for alle aldre - hoppepude, tumleplads, fodboldbane legeplads med hoppeborg og sandkasse for de mindste, minigolf med 9 baner og kanoudlejning. Der er mulighed for at arrangere tur med hestevogn efter behov.(kun for børn)

Dertil kan pladsen tilbyde et stort friareal til afgræsning af medbragte heste.

Naturområdet omkring krohavens camping byder op til skønne gåture og cykelture, i den dejlige natur.

Foruden det vilde dyreliv i den nærliggende skov har pladsen også selv et udvalg af dyr som bjerggeder, shetlandsponyer, fugle, egern og marsvin.

Der er kun 2 Km. til landingplads (fiskeleje). Her er der fin strand med det blå flag. Der er gode bade og fiske muligheder.

Derudover kan pladsen tilbyde købmandshandel og 8 hytter, hvor af de 4 er opført i 2011 og alle er luksushytter på 32m2.

På Stenbjerg Kro er det altid muligt at få lækre egnsretter med fokus på Nationalpark Thy - desuden er der 8 værelser, så der er rig mulighed for selskaber og fest på kroen med kombineret overnatning på pladsen og værelser!

Find os

Krohavens Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Stenbjerg Kirkevej 21, Stenbjerg
7752 Snedsted


Du kan kontakte os på:
Telefon: 97938899
E-mail: stenbjerg@kh-camp.dk

Læs mere om pladsen her:
http://www.kh-camp.dk/

Billeder fra pladsen