Virksund Camping

Er dine forventninger til et campingophold, at der bydes på en personlig og venlig oplevelse. At faciliteterne er rene og velholdte samt et velplejet campingareal, så er du på rette vej.

Virksund Camping er med sine 140 enheder beliggende direkte ved Limfjorden. Nabo til stor lystbådehavn samt 400 sommerhuse hvilket giver masser af oplevelser udenfor pladsen. I vandet boltrer sig gerne en større mængde af sæler til stor underholdning for gæsterne.

Campingpladsen byder på mini vandland med vandrutchebane og børnepool. Foruden minigolf og mindre legeplads. Der er café og butik med et mindre udbud af kolonialvarer samt en menukort med et spændende program.

Virksund Camping er for de modne campister, gerne ifølge med børnebørn.

Som noget nyt har campingpladsen forpagtet den nærliggende sø, som med sine 40 ha byder på masser af fiskemuligheder. Det er fisk som aborre, helt, ørreder, brasner og gedder der byder sig til. Et fiskekort koster kun kr. 100 pr. dag.

Campingpladsen har sin helt egen prispolitik. Overnatningsprisen udregnes efter antallet af timer, som på en parkeringsplads. Uanset personantallet er prisen den samme. Prisen er kr. 7,50 pr. time. I hverdagene, først og sidst på sæsonen, gives der en rabat på 50%.

Find os

Virksund Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Sundvej 14, Virksund
7840 Højslev


Du kan kontakte os på:
Telefon: 20227737
E-mail: info@virksundcamping.dk

Læs mere om Virksund Camping

Billeder fra pladsen