Hvalpsund Familie Camping

Pladsen er beliggende i Lounshalvøens smukke natur, direkte til Limfjorden, midtvejs mellem Viborg og Løgstør. Her er masser af aktivitets muligheder på og omkring pladsen.

Velkommen til Hvalpsund Familie Camping, der ligger i Lounshalvøens smukke natur, direkte til Limfjorden, midtvejs mellem Viborg og Løgstør

Campingpladsen er centralt placeret i Jylland, her er der kort vej til både oplevelser og indkøbsmuligheder.

Pladsen har et væld af aktivitetsmuligheder her kan bl.a. nævnes: Stor legeplads, let opdelt så tilbudene til de små er i den ene ende, og til de lidt større i den anden. Her er gynge, hoppepuder, mooncars mm.
Vores ny opvarmede pool anlæg har 2 bassiner, et soppebassin til de mindste og for de større et bassin med rutsjebane og boblezone. Poolområdet er møbleret med solsenge, hvorfra man kan holde øje med børnene.

I sommerferien har vi forskellige aktiviteter for børnene, bl.a. snobrødsbagning og her males der på sten mm.

Selvom pladsen har mange muligheder for aktiviteter, er der også steder med plads til afslapning, fordybelse, fred og ro.

Hvis du ikke har vogn eller telt har campingpladsen 4 hytter til udlejning.

Fra pladsen kan seværdigheder og oplevelser som Legoland, Randers Regnskov, Fårup Sommerland, Aalborg Zoo, Jesperhus, Viborg by mv. nås indenfor rimelig tid.

Vi byder velkommen til en forhåbentlig god og varm campingsæson.

Find os

Hvalpsund Familie Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Overgade 24, Hvalpsund
9640 Farsø


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98638123
E-mail: info@hvalpsundcamp.dk

Læs mere om Hvalpsund Familie Camping

Billeder fra pladsen