Skive Fjord Camping

Skive Fjord Camping fremstår moderne, ren og velholdt med pæne og funktionelle faciliteter. Campingpladsen er i særdeleshed velegnet til både par og børnefamilier p.g.a. den unikke måde pladsen er anlagt på.

Pladsen
Skive Fjord Camping er anlagt i terrasser på en sydvendt skråning med en unik og storslået udsigt over Skive Fjord og landskabet ved fjorden - som er en del af limfjordens krogede løb tværs gennem Nordjylland. Her er I midt i naturens stilhed og samtidig er der kun 4 km til gågaden i Skive midtby. Skive Fjord Camping fremstår moderne, ren og velholdt med pæne og funktionelle faciliteter. Campingpladsen er i særdeleshed velegnet til både par og børnefamilier p.g.a. den unikke måde pladsen er anlagt på. Pladsen samarbejder med DCU, FDM og ADAC.

Skive midtby
Skive midtby har hyggelige gågader, med mange specialbutikker, torvedage, levende musik på udvalgte lørdage, restauranter og en bred vifte af kulturelle muligheder. I omegnen kan der opleves alt fra nordens ældste klakgrube "Daubjerg Kalkgrube" og verdens største "Mønsted Kalkgrube", ridderkampe på Spøttrup Borg, øen Fur med lokalt bryggeri, frilandsmuseet Hjerl Hede, Nordens største blomsterpark Jesperhus, Jeppe Aakjærs hjem Jenle og meget mere....

For børnene
For børnene har vi et særligt underholdningsprogram hele sommeren med ponyskole, krabbefiskeri, gamle lege, boldspil, snobrød, plask i swimmingpoolen og meget mere.

Fiskeri
Til lystfiskeren er der rige muligheder for at "få noget på krogen" - fjorden, Skive Å og Karup Å er et paradis for lystfiskere.

Her er nogle af fordelene ved at overnatte på Skive Fjord Camping:
• Varme bade, gratis lynhurtigt internet, aktiviteter,
minigolf, swimmingpool, airhockey, bordtennis,
bordfodbold, billard, petang og meget mere er inklusiv i
overnatningsprisen.
• Aktiviteter for både børn og voksne.
• Rabat ved Atlantis motion, Det Italienske Pizzaria og
bøfhus (anbefales) og Skive golfbane (Greenfee) og
Mønsted kalkgruber.
• Kort afstand til spændende attraktioner og central
beliggenhed i forhold til Jyllands attraktioner.
• Gode muligheder for shopping, aktiviteter og oplevelser i
Skive.
• Masser af mulighed for vandsport. Der er slæbested for
mindre både og badestrand.

Find os

Skive Fjord Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Marienlyst Strand 15
7800 Skive


Du kan kontakte os på:
Telefon: 97514455
E-mail: info@skivefjordcamping.dk

Læs mere om pladsen her:
https://www.skivefjordcamping.dk/

Billeder fra pladsen