Tolne Camping

En perle i Naturpark Tolne.

Midt i det gamle istidslandskab ligger Tolne Camping godt gemt mellem skov, bakker og dale. De 150 campingenheder,13 hytter og 2 glamping teltet er nænsomt placeret i forskellige højde niveauer, nogle i små skov lysninger, hvor man kan føle sig næsten alene i verden og andre mere åbne pladser. Her er store pladser, små pladser og de fleste med rigtig gode læ forhold. Er du til natur er der mulighed for masser af naturoplevelser her.

Campingpladsen har et netværk af stier, som inspirerer til traveturer og her er rig mulighed for, at se bl.a. rådyr, dådyr, harer, ræv og fasaner. Her er et rigt fugleliv hvor også mange sjældne fuglearter kommer på besøg. Henover sommeren og efteråret er der mulighed for, at plukke bær og svampe.

Pladsen er centralt beliggende i Nordjylland og er en ideel base for en aktiv familieferie. Her er de fleste seværdigheder i landsdelen inden for kort afstand. Strand til øst- og vestkyst, kanosejlads på Uggerby å, Skagen, Nordsøen Oceanarium, Rubjergknude ved Lønstrup, Faarup Sommerland og meget, meget mere.

Det menes at campingpladsen er beliggende på en gammel boplads fra ældre stenalder og her er gjort i 1000 vis af fund fra perioden. Pladsen rummer også en gammel gravhøj og hele området emmer af historie.

Her er noget for hele familien. Legeplads med hoppepude for børn op til 12 år. Svævebane i skoven hvor børnene også kan lave huler med grene. Bordtennis, badminton, og meget andet. I højsæsonen er der mini zoo med kaniner, marsvin og geder. Cykel- og traveturer i naturparken.

Henover sommeren afholdes der bl.a. loppemarkeder, bålaftner, musikarrangementer i teltet og grisefest.

Trænger du og din familie til, at slippe væk fra en ofte travl og stresset hverdag, så besøg vores unikke naturplads. Her kan man opleve en nærmest meditativ stemning og er der noget bedre, end, at falde i søvn til nattergalens smukke sang og vågne op til et smukt kor af fuglestemmer?

Vi glæder os til, at byde dig og din familie velkommen på Tolne Camping.

Find os

Tolne Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Stenderupvej 46, Tolne
9870 Sindal


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98930266
E-mail: info@tolnecamping.nl

Læs mere om Tolne Camping

Billeder fra pladsen