Tolne Bakker Camping

En naturperle i Danmarks nordligste bøgeskov, Tolne Skov. Pladsen er centralt beliggende og dermed en ideel base for en aktiv familieferie.

Tolne Bakker Camping er en naturperle i Danmarks nordligste bøgeskov, Tolne Skov. Her er gode muligheder for at botanisere og plukke svampe og bær.

Midt i den storslåede nordjyske natur ligger Tolne Bakker Camping. Hyggelige enheder ligger nænsomt placeret som en naturlig del af terrænet. Vi har plads til 170 campingenheder samt 13 udlejningshytter. Pladsen har naturligvis gode sanitære forhold.

Pladsen er centralt beliggende og dermed en ideel base for en aktiv familieferie. Pladsens særegne opbygning tiltaler de fleste, og med de mange niveauforskellige kan man altid finde en god placering.

Hytterne er placeret i smukke skovlysninger. Junglesti, hoppepude og legepladser samt smådyr giver børnene rig mulighed for aktiviteter. Dette er stedet for naturelskere, og denne naturperle af en campingplads skal opleves!

Der er rig mulighed for at benytte Tolne Bakker Camping, uanset om du vil camperer med egen campingvogn, eller ønsker at leje en af vore hyggelige hytter. Vil du opleve naturskønne områder med et varierende landskab, så besøg os her i det Nordjyske - en oplevelse du sent vil glemme.

Tolne Bakker Camping er ideel base for aktiv familieferie og oplevelser i flotte naturskønne områder.

Her er et væld af aktivitets muligheder: Minigolf, Legeplads, Junglesti , Hoppepude, Svævebane , Petanque bane, Kanosejlads, Cykeludlejning, Lystfiskeri, Mini bowling mv.

Der er ofte musikaften i fælleshuset med forskellige musikere og underholdning. Er i til cykelture eller vandreture, så er omgivelserne omkring Tolne Bakker Camping ideelle. Lej en cykel eller kano og oplev naturen med nogle fastlagte afmærkede ruter - så er du sikker på at få en flot oplevelse

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tolne Camping!

Find os

Tolne Bakker Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Stenderupvej 46, Tolne
9870 Sindal


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98930266
E-mail: info@tolne-camping.dk

Læs mere om pladsen her:
https://tolne-camping.dk/da/tolne-bakker-camping-naturperle-vendsyssel/

Billeder fra pladsen