Gl. Klitgaard Camping & Hytteby

På Gl. Klitgaard Camping & Hytteby bliver man ét med naturen.

Pladsen, som ligger 200 m fra det brusende Vesterhav, er en del af Danmarks smukkeste natur, med udsigt til Rubjerg Knude fyr mod nord og i sydlig retning skimtes den pulserende ferieby Løkken.

Kæmpe aktivitets program: Specielt til de yngre campister. I vores mini-zoo kan børnene snakke med de mange kaniner, klø en uld-gris på maven, samle æg ind i vores hønsegård eller blot observere de henrivende kænguruer, mens de hopper lystigt omkring.

I weekender, skole- og helligdagsferier har vi altid aktiviteter på pladsen. Vi afholder både rund- og fodboldkampe, bager snobrød, laver malerier, fodring af dyrene i mini-zoo'en, turridning og trækketure på islandske heste og meget mere. Se hele aktivitetsprogrammet her.

Tag din egen hest med på camping: For de heste-interesserede, som ønsker at tilbringe ferien sammen med deres egen hest, er det muligt at tage sin hest med på camping.

Udlejnings muligheder: Har du ikke egen campingvogn, så fortvivl ej, her er forskellige hytter, udlejningstelte, udlejningsvogne. Se alle mulighederne her.

Centralt beliggende: Fra Gl. Klitgaard Camping er der kun 6 km til Løkken og 7 km til Lønstrup – 2 af Danmarks smukkest-beliggende feriebyer. I sydlig retning er der 20 km til Fårup Sommerland og en udflugt til Skagen er kun 1 time væk.

På pladsen, som også har 3 rigtige flotte legepladser, hersker en uformel og afslappet atmosfære, hvor alle hilser på alle.

Find os

Gl. Klitgaard Camping & Hytteby er klassificeret til:
      

Adresse:
Lyngbyvej 331, Nr. Lyngby
9480 Løkken


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98996566
E-mail: camping@gl-klitgaard.dk

Læs mere om pladsen her:
http://www.gl-klitgaard.dk/

Billeder fra pladsen