Hals Strand Camping

Oplev pladsen der har alt, hvad en skøn ferie behøver
Hals Strand Camping er en skøn plads med en nyåbnet udendørs Aqua Park med opvarmet badevand, 3 bassiner, surf hill rutschebane, boblezone, børnebassin og vandfald. Dertil en tilhørende solterrasse med liggestole, som indbyder til total afslapning. Når sulten og tørsten melder sig, kan I vælge mad fra Bake-Off butikken, Grill & Isbaren eller nyde en dejlig middag i restauranten, eller en drink i pubben.

Camping for hele familien og minder for livet
For de mindste er den store legeplads et hit og de mange hoppepuder er populære hos alle aldre. Når de mindste klapper gederne, kan de større børn snuppe sig et slag minigolf på Adventure Minigolfbanen, og sammen kan de inden sengetid se deres yndlings tv-serie på mobilen – takket være pladsens lynhurtige WiFi. Alle besøgene kan også glæde sig over nye lækre baderum lige midt på pladsen.

Frihed ved havet – med en nomineret børnevenlig strand
Pladsen er beliggende direkte ned til den fineste hvide sand strand, der flere gange er nomineret som Nordjyllands bedste og mest børnevenlige strand. Mange af pladserne har tilmed havudsigt.

Skønne oplevelser i Hals by
I den nærliggende livlige Hals by, er der masser af indkøbsmuligheder og specialbutikker. Byen har et livligt havnemiljø og gennem hele sommeren afholder byen torvemarked med stande, musik og festligheder - ligesom Hals Strand Camping selv gennem hele sommeren afholder østkystens største kræmmermarked med underholdning fra en friluftsscene.

Find os

Hals Strand Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Lagunen 8, Hou
9370 Hals


Du kan kontakte os på:
Telefon: 51243507
E-mail: info@halsstrandcamping.dk

Læs mere om Hals Strand Camping

Billeder fra pladsen