Svalereden Camping & Hytteby

Rummelig plads direkte ved områdets mest børnevenlige strand.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Svalereden Camping & Hytteby - pladsen direkte ved vandet og med børnene i centrum.

Pladsen ligger mellem Sæby og Frederikshavn med direkte adgang til en af østkystens bedste og mest børnevenlige badestrande. I gå/cykelafstand fra den gamle og idylliske købstad Sæby og 10 minutters kørsel fra den aktive havne-og handelsby Frederikshavn.

Kan du godt forestille dig at falde i søvn til lyden af bølgeskvulp, skal du prøve en af vores store nyere pladser kun 100 meter fra vandkanten.

Vi sætter stor pris på rummelighed og sjæl - derfor er alle vore pladser mellem 130 og 200 kvadratmeter store og forsynet med 16 amp strømtilslutning.

Servicefaciliteterne er alle af høj kvalitet og nyistandsatte - senest blev pladsens ældste servicebygning fornyet i 2008.
Herudover er der blevet opført en ny servicebygning på godt 200 m2 med børneafdeling, storkøkken m.m. og overdækket grill-terrasse.

Hos os er børnene i centrum. Med de spændende legepladser på pladsen, har børnene ingen problemer med at få tiden til at gå og finde nye legekammerater. Campingpladsen er ikke større, end selv de helt små børn plejer at kunne finde hjem til far og mor igen.

Find os

Svalereden Camping & Hytteby er klassificeret til:
      

Adresse:
Frederikshavnsvej 112B
9900 Frederikshavn


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98461937
E-mail: info@svaleredencamping.dk

Læs mere om Svalereden Camping & Hytteby

Billeder fra pladsen