Tornby Strand Camping

Fra pladsen er der få minutters gang til Vesterhavet og den dejlig sand strand. Pladsen tilbyder alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser.

Tornby Strand Camping er pladsen der danner rammerne for den perfekte ferie for hele familien i Nordjylland. Alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser. Få minutters gang til Vesterhavet og den dejlig sand strand. Stranden har livredder i sommerperioden og blå flag. Campingpladsen ligger perfekt i Nordjylland.

Pladsen tilbyder indendørs svømmepool, med babybad og boblezone, indendørs legerum. Udendørs opvarmede pool med børnebassin. Der er en stor legeplads med bla. to store hoppepuder, og stor og flot legestativ. På pladsen findes der minigolf, købmand, cafe, møntvask og wifi. Besøg denne campingplads i nordjylland hvis ferien går nord på.

Vi har stor campingplads og vi udlejer hytter og værelser. Børnene kan møde vores populære maskot Trampe. Mulighed for check in til kl. 23,00 i højsæson og 22,00 i lavsæson. Hvis du ankommer senere med færgen er der pladser uden for bommen du kan benytte og checke ind dagen efter.

Find os

Tornby Strand Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Strandvejen 13
9850 Hirtshals


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98977877
E-mail: mail@tornbystrandcamping.dk

Læs mere om Tornby Strand Camping

Billeder fra pladsen