Camping Tornby Strand

Camping Tornby Strand tilbyder alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser. Fra pladsen er der få minutters gang til Vesterhavet og den dejlig sand strand.

Camping Tornby Strand er pladsen der danner rammerne for den perfekte ferie for hele familien i Nordjylland. Alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser. Få minutters gang til Vesterhavet og den dejlig sand strand. Stranden har livredder i sommerperioden og blå flag. Campingpladsen ligger perfekt i nordjylland.

Pladsen tilbyder indendørs svømmepool, med babybad og boblezone, indendørs legerum. Udendørs opvarmede pool med børnebassin. Der er en stor legeplads med bla. to store hoppepuder, og stor og flot legestativ. På pladsen findes der minigolf, købmand, cafe, møntvask samt hotspot på ca 90% af pladsen. Besøg denne campingplads i nordjylland hvis ferien går nord på.

Vi har stor campingplads og vi udlejer hytter og værelser. Børnene kan møde vores populære maskot Trampe. Mulighed for check in til kl. 23,00 i højsæson og 22,00 i lavsæson. Hvis du ankommer senere med færgen er der pladser uden for bommen du kan benytte og checke ind dagen efter.

Find os

Camping Tornby Strand er klassificeret til:
      

Adresse:
Strandvejen 13
9850 Hirtshals


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98977877
E-mail: mail@tornbystrand.dk

Læs mere om pladsen her:
http://tornbystrandcamping.dk/

Billeder fra pladsen