First Camp Klim Strand - Nordvestkysten

Historisk plads der blev stiftet tilbage i 1970, hvor Familien Jepsen etablerede campingpladsen på et nedlagt husmandssted. Siden starten er det gået stærkt og pladsen har med sin konstante tilpasning og udvikling med til at sætte Klim og omegn på danmarkskortet.

Selvom der er kommet nye ejere siden så er ambitionen stadig den samme, nemlig; ”at skabe en af landets bedste campingpladser, målt på både faciliteter, aktiviteter, servicebygninger og ikke mindst på vores gæsters tilfredshed.”

Nyd solnedgangen ved stranden. Eller tag ud i det blå og se både sæler og kronvildt. Klim Strand Camping byder på fantastiske naturoplevelser samt masser af sjove aktiviteter, der samler hele familien.

Er du kommet for bare at slappe helt af, kan du give dig hen i vores hyggelige wellness afdeling. På Klim Strand Camping kommer mennesker nemlig for at nyde livet - på alle måder!

Hos os finder du også: Padel tennis bane, legepladser, indendørs vandland & legeland og meget mere..

Områdets klitplantager og lange hvide sandstrande danner rammerne til en dejlig camping- eller hytteferie for hele familien.

Tag på udflugt og oplev Jammerbugtens skønne handelsby Fjerritslev. Byen har gode indkøbsmuligheder og en masse special- og genbrugsbutikker. Fjerritslev ligger blot 10 minutters kørsel fra campingpladsen.

Har du ikke egen campingvogn, kan du altid leje en vores skønne udlejningsenheder her.

Find os

First Camp Klim Strand - Nordvestkysten er klassificeret til:
     

Adresse:
Havvejen 167
9690 Fjerritslev


Du kan kontakte os på:
Telefon: 82107010
E-mail: klim@firstcamp.dk

Læs mere om First Camp Klim Strand - Nordvestkysten

Billeder fra pladsen