Blokhus By Camping

På vores campingplads får du det perfekte match mellem enestående stående natur samtidig med at du er tæt på det skønne byliv i Blokhus. Byen der oser af charme og den perfekte feriestemning. Byen der byder på alt fra restauranter, caféer, isboder, butikker.

Pladsen og byen er nærmest voksede sammen med stranden, skovene, klitterne. Området indbyder til naturoplevelser i form af fx vandreture, cykelture.

Moderne faciliteter:
På pladsen finder du skønne legepladser, alle udført i naturtræ. du finder desuden 2 hoppepuder en til de større børn og en til de mindre. Sommerens højdepunkt er selvfølgelig vores skønne poolområde med 2 bassiner hvor det ene er en børnepool.

Vores store service bygning finder du midt på pladsen. Her findes bad og toiletter, familiebaderum og puslerum, vaskeri, opvask ude og inde, fælleskøkken, fællesstue og udlejningsbadeværelser. Her finder du ligeledes handicapvenlige toilet- og badefaciliteter, dog uden kran.

Hytter og værelser på Blokhus by Camping:
Vores hytter er i flere størrelser, nogle med eget køkken, bad og toilet, andre kun med senge. Vores værelser er med rigtige senge, dyner og puder. Vær opmærksom på, at værelserne ikke har eget toilet og bad.

Se vores udlejningsenheder her >>

Find os

Blokhus By Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Aalborgvej 62
9492 Blokhus


Du kan kontakte os på:
Telefon: 40449096
E-mail: mail@blokhusbycamping.dk

Læs mere om Blokhus By Camping

Billeder fra pladsen